LIGHTROOM & ACR PRESETS


Kärlek med synlig känsla

HERBERT & HELMUT

Detta är två stycken presets, en för färg (Herbert) och en för svartvitt (Helmut) som fungerar med Adobe Lightroom & Adobe Camera Raw! Det är ämnade för redigering av råfiler men kommer att fungera även med jpg filer även om om råfiler är att föredra.

Då jag valt att inte ta betalt för mina presets utan att ni betalar det ni själva tycker det är värt så finns det naturligtvis ingen returrätt utan alla köp är slutgiltiga.

Det finns inga “ett klick” så ser allt perfekt ut lösningar och de som hävdar det ljuger eller är ute efter era pengar. Mina två presets är dock en väldigt bra början för att underlätta att komma vidare och hitta nya stilar att redigera på. Ibland ser det perfekt ut med ett klick, ibland kommer ni behöva ändra exponering, kontrast eller gå in i kurvor för att få det exakt rätt.

Även om jag lagt mycket tid på dessa presets så är min filosofi att ger man får man. Därför har jag inte satt något pris utan ni betalar vad ni tycker det är värt för er. Gör en donation via Swish till numret här nedan och fyll sedan i namn och email för att få tillgång till länk för nedladdning av presets

Swish 0702-767678. Registreras som donation.

Betala endast vad du tycker det är värt