1 on 1 workshop med Loke Roos


INGA HEMLIGHETER

Vad gör jag för att organisera förfrågningar och inte bli av med viktig information om mina kunder? Poserar jag mina brudpar? Vilka objektiv använder jag för olika situationer? SEO vad är det? Måste jag blogga? Hur redigerar jag? Vad är storytelling?

Som sagt, inga hemligheter. Bara du och jag en hel dag!

Samtidigt kommer du i väldigt stor utsträckning kunna forma denna dagen så att den är relevant för dig dvs är du inte intresserad av marknadsföring så är det inget vi går igenom. Jag kommer skicka ut ett omfattande frågeformulär innan kursen så att jag vet exakt vad du är ute efter och vad du vill veta mer om.

Här nedan finns ett fåtal punkter som jag går igenom under dagen.

UTRUSTNING

Vilken utrustning är bra att ha vid en bröllopsfotografering?

CRM

Hur organiserar vi bäst våra förfrågningar så ingen information går förlorad?

STORYTELLING

Vi beger oss ut och fotograferar ett par där både du och jag fotograferar. Mitt mål är att förklara hur jag tänker för att berätta en så bra och sammanfattande story så möjligt.

ARBETSFLÖDE

Vad gör vi med minneskorten och bilderna för bästa backup och snabbaste arbetsflöde?

REDIGERING

Hur redigerar jag på ett så effektivt och snabbt sätt att inkomsten inte äts upp av redigeringstiden? Vilka program använder jag?

LEVERANS

På vilket sätt kan jag få en så stor WOW effekt så möjligt när jag levererar och hur jag levererar bilderna till mitt brudpar?

SEO

Alla ägg i en korg eller sprida ut dem så mycket det går? Bara Facebook eller Google? Nå ut till dina kunder!

MARKNADSFÖRING

Personlighet på nätet. En ärlighet som syns och skapar förtroende.

HEMSIDA KRITIK

Ärlig kritik på hemsida eller portfolio med råd från mig och mitt perspektiv.

MALMØ

Väljer ni att komma till mig i Malmø så håller jag 1 on 1 kursen här till ett pris av 8500Kr. Då ingår ett dokument med alla saker vi gått igenom under dagen samt fika och ordentlig lunch. Ni kommer även gå hem med mina presets Herbert & Helmut samt rabattkoder på alla program som jag använder*

Gäller ej produkter från Adobe

RESTERANDE SVERIGE

Väljer ni att jag skall ta mig till er så håller jag 1 on 1 kursen på valfri ort till ett pris av 8500Kr plus resa och eventuellt boende. Det ingår ett dokument med alla saker vi gått igenom under dagen samt fika och ordentlig lunch. Ni kommer även gå hem med mina presets Herbert & Helmut samt rabattkoder på alla program som jag använder förutom Adobe produkter tyvärr.