Små kom-ihåg lappar till mitt framtida jag

Jag har många fantastiska minnen från min barndom och tidiga tonår. De flesta av dem verkar vara minnen som har etsat sig fast i hjärnan av olika anledningar, precis som om min hjärna varit medveten om att detta är ett speciellt ögonblick som jag behöver ha med mig för att bli den bästa Jag som bara går. Precis som om det är små kom-ihåg lappar till mitt framtida jag om att alltid veta var jag kommer ifrån. När jag sedan i 20 års åldern förstod att många av mina minnen kommer från högen av pärmar i olika färger, material och storlekar i mina föräldrars hus, fulla med bilder från min och mina tre syskons uppväxt förstod jag vikten av ett fångat ögonblick, bilden, fotografiet.

Fantastiska möjligheter, men var är våra minnen?

Även om många av bilderna är suddiga, blekta och repiga av att ta ut och in dem i sin plastfika för många gånger så vet jag exakt var jag var och vad som hänt när jag ser bilden. Ett ögonblick som blivit ett livslångt minne för mig. Långt innan megapixlar, apple datorer och molnet. Med all den nya teknik som kommit fram sedan jag var barn har otroliga möjligheter växt fram för att bevara det som är oss kärt och viktigt i våra liv. Samtidigt måste jag ändå säga att någonstans blev det “fel”. Vi började köpa extra utrymme till iCloud på telefonen för att vi tar så mycket bilder, köper en ny hårddisk på 4Tb för iPhoto på datorn börjar gå långsamt med över 60000 bilder i katalogen. Fantastiska möjligheter så klart, men var är våra minnen?

En bild i handen eller 100 på datorn?

För att göra en lång historia lite kortare så bestämde jag mig redan efter mitt första bröllop att jag måste inkludera ett bröllopsalbum i alla mina olika paket. Min slutsats är ju att hellre 150 bilder i ett bröllopsalbum som berättar hela den fantastiska sagan och får mina brudpar att minnas hela dagen på ett ärligt, naturligt och vackert sett, än 1200 bilder i ett Facebook album. Så min väg till att hitta det perfekta albumet att inkludera till mina brudpar började.

Kvalitet som syns och känns.

När jag började leta efter tryckeri som kunde erbjuda mig det jag ville ge mina kunder utan att spränga den budget som fanns och utan att kompromissa på kvaliteten, har jag nu efter 5år äntligen hittat rätt.

Ett album med fantastiska möjligheter till omslag och två olika papper att trycka på ger mig fantastiska möjligheter att erbjuda mina kunder ett bra, fint och tåligt album eller ett album som är helt fantastiskt! Detta album kan utan problem ligga framme och bläddras i varje dag och låta mina brudpar återuppleva den stora dagen om och om igen!

Jag är en stolt ambassadör för QT Albums.