Förberedelser


Förberedelser! Den stora dagen har äntligen kommit. Ni har med stor sannolikhet kämpat in i det sista med detaljer kring denna dagen. Vi, dvs ni och jag Loke, er bröllopsfotograf hade vårt sista möte bara för tre dagar sedan då vi satt och skrattade framför våra datorer vid ett FaceTime möte. Dagen ser ut att bli en riktig höjdare på papper. Och just det är det som gör er lite nervösa. På papper ser förberedelser ut som en kanon dag men kommer det verkligen bli det? Kommer nu alla gäster? Har blommorna levererats i tid? Tårtan! Vem hämtar tårtan? tänker ni.

Det är nu jag vill berätta för er hur första delen dvs förberedelser av er bröllopsdag ser ut om jag får bestämma eller rättare sagt hur den kommer vara om ni bokar mig som er bröllopsfotograf.

Förberedelserna sätter

tonen för hela dagen


MORGONEN FORTSÄTTER


Ni har vaknat och fått kontakt med eventuella tärnor och marskalker inför förberedelser. De är på väg till er. Frisör och makeup artist knackar på er dörr. Nu börjar det. Ni tar ett stort andetag.

När ni varit igång ca 1h och hunnit göra en del så kommer jag in i bilden. Så diskret jag bara kan börjar jag med ett par dåliga skämt (vare sig ni vill eller ej) och fortsätter sedan med att fotografera er.

Mitt sätt att fotografera under förberedelser är att vara likt en fluga på väggen. en väldigt stor sådan får jag väl erkänna men tanken är att jag vill fånga bilder och ögonblick som förmedlar den känsla som råder i rummet. Förväntan, nervositeten, skratten och insikten att snart skall ni säga ja till varandra.

Jag älskar dig och vill alltid vara vid din sida!

Alla detaljer som ni själva gjort eller köpt inför ert bröllop vill jag få med på bild vid förberedelser. Trycksaker, klänning, skor, skärp, manschettknappar, klockor. Vad det än må vara. Något blått kanske eller något lånat. Allt vill jag få minst två bilder på för att på bästa sätt kunna återberätta er stora dag i bilder.

Detta är varför jag känner att förberedelserna är så otroligt viktiga. De sätter verkligen tonen för hur resten av dagen kommer att bli och med min hjälp skall det bli en rolig, avslappnad och spännande del av dagen.

INSRAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE