Bröllopsfotograf Båstad Norrvikens Trädgårdar

Säg ja till dina nära och kära i Norrvikens förtrollande trädgårdar med fantastisk havsutsikt. Fira ditt bröllop med dina nära och kära på terrassen i japansk stil. Njut av en välstrukturerad 3-rättersmeny i vackra Orangeriet. Den första dansen ska symbolisera de första stegen in i livet som man och kvinna. Norrvikens trädgårdar ger dig den perfekta platsen för en praktfull fest. När natten är över bo då i en romantisk svit med underbar frukost på sängen.

Norrviken har två romantiska sviter. Vackra möbler, bekväma sängar och ett brett utbud av bekvämligheterger en lyxig inredning. bröllop Bjärehalvön. Vi samarbetar även med hotell här på Bjärehalvön och hjälper dig gärna att boka rum.

Restaurang

Restaurang Orangeriet som bröllopsfotografer är värd för middagar och fester. Borden dukas med vita linnedukar, vitalinneservetter, glas och bestick och måltiderna serveras i vackra Norrviken-porslin. Här kan du utrusta upptill 200 personer. Bröllopsfotograf Båstad.

Njut av din speciella dag. Boka din lodge och förbered dig på plats. Vi hjälper dig med planering ochförberedelser.

Varför Loke Roos som er bröllopsfotograf?

Vi bokade Loke Roos tidigt och ord kan inte beskriva hur underbart och värdefullt det är att ha en så professionell fotograf vid sin sida. Resultatet är magiskt

Det första vi vill säga om Loke Roos är att han är en fantastisk person. Vi har känt honom då han fotograferat oss förr och vi kan säga att han är en av de mest begåvade fotografer vi någonsin träffat. Han arbetar med människor som inte har någon vana att stå framför kameran, men han gör det med ett leende på läpparna och får en att ser helt bedårande ut. Vi har sett honom arbeta med andra brudar och brudgummar, men trodde aldrig att han skulle kunna göra det så bra även med oss. Vi är evigt tacksamma!

Det andra är att han har ett otroligt öga för detaljer som bröllopsfotografer och vet exakt hur han ska fånga det perfekta ögonblicket. bröllop på norrvikens trädgårdar. Detta var särskilt viktigt för oss då det är en så viktig händelse i våra liv. Och slutligen har Loke Roos ett fantastiskt sinne för humor vilket gör honom ännu roligare att arbeta med!

Vad är då mitt jobb som bröllopsfotograf?

Jag är bröllopsfotograf i södra Sverige och har varit verksam i många år. Område i Sverige som jag jobbar mest i är Skåne, Malmö, Båstad och Göteborg. För att förklara hur en bröllopsfotograf arbetar och hur underbart jobb det är att se fantastiska och underbara platser som Norrvikens trädgårdar är inte lätt.

Två saker

En bröllopsfotograf har två jobb. Först är de där för att fånga alla känslor, skratt och tårar under dagen. De måste vara osynliga och diskreta under ceremonin, men redo att fånga de speciella ögonblicken när de blir tillfrågade.

Den andra uppgiften är mer teknisk. Fotograferna måste veta hur de ska använda sin utrustning bröllop norrvikens trädgårdar så att de kan ta bra bilder. De måste också kunna redigera sina bilder i efterhand så att de kan ge sina kunder exakt vad de vill ha.

Brudparet

Tack för möjligheten att få vara en del av er stora dag! Det var ett underbart bröllop att få fotografera och jag är så glad att jag fick vara där. Jag hoppas att ni tycker om bilderna och att de väcker minnen av denna speciella dag. Tack för att ni valde mig som er bröllopsfotograf.

Jag hade verkligen en fantastisk tid med er två som bröllopsfotografer festlokal båstad och önskar er allt gott för er framtid tillsammans. Det är inte ofta jag får träffa människor som är så kärleksfulla och söta, men det var ett verkligt nöje för mig att fotografera ert bröllop. Norrvikens trädgårdar bröllop pris. Ett sant nöje att träffa er båda och jag önskar er all lycka i er framtid tillsammans!

Med kärlek,

Loke