Bröllopsfotograf Landbron Karlskrona Blekinge

I alla mina paket så ingår det alltid ett bildspel. Ett bildspel är ett fantastiskt sätt att sammanfatta ett bröllop. Ibland kan det bli att jag levererar upp mot 800 bilder under en heldag och då är ett bildspel med ca 100-150 bilder perfekt för att skapa sig en härlig känsla om dagen. Här nedan kan ni se ett litet urval av de bildspel som jag levererat den senaste tiden. Ärliga Vackra Naturliga Bildspel. Hoppas ni kan njuta av dem lika mycket som jag gör och att ni kan se er dag bli vackert dokumenterat av mig som er bröllopsfotograf. Bröllopsfotograf Landbron Karlskrona Blekinge

Bröllopsfotograf Linköping. Jag älskar att kunna visa en heldag med hjälp av ett bildspel. Verkligen bygga ihop en serie av bilder till musik som tar mina brudpar tillbaka till den dagen då ingenting var omöjligt och alla nära och kära vara samlade för att hylla deras kärlek. Det finns inget bättre sätt att uppleva den stora dagen igen och igen. Kärleken, närvaron, ögonblicken som för alltid finns med oss i våra hjärtan går nu även att titta tillbaka på oändligt många gånger. Jag älskar verkligen mitt jobb och vetskapen att bilderna kommer vara med er i generationer gör mig stolt och glad. Bröllopsfotograf Landbron Karlskrona Blekinge

Vad säger mina brudpar om mig?

”Vi är så nöjda med Loke som vår bröllopsfotograf. Fantastiskt fina bilder och han lyckades verkligen fånga alla känslorna under dagen och förstod precis hur vi ville ha det.” / Jenny & Adam

”Fantastisk bröllopsfotograf! Personlig och trevlig, bra på att ge instruktioner och lugna nervösa bröllopsnerver, osynlig när han behöver vara det, men lyckades framförallt fånga känslan på vårt bröllop perfekt i bilderna.” Stina & Kristoffer

”Jag vill verkligen rekommendera Loke Roos som fotograf. Loke är lyhörd och skicklig på att översätta idéer till fantastiska fotografier. Dessutom lyckades han få oss att slappna av och känna oss trygga framför kameran.” Heidi & Daniel

”Då vi inte har någon vana direkt av att bli fotograferade var vi båda ganska nervösa inför hur avslappnade vi skulle känna oss av att “posera” framför kameran. Men när vi väl satte igång med Loke och gick runt på ön kändes det som det mest naturliga och även om lite nervositet fanns kvar så fick Loke oss verkligen att känna oss avslappnade och att vara närvarande i stunden. Det absolut finaste är att uttrycken och känslorna fångades så bra på alla kort. När vi tittar tillbaka på bilderna idag kommer vi båda ihåg exakt hur vi kände den dagen.” / Johanna & Joakim