Bröllopsfotografering Malmö Skåne,

När jag fick förfrågan av Jenny & Magnus om att föreviga deras stora dag i Malmö, visste jag från början att det skulle bli väldigt speciellt. Vigsel skulle vara vid Tyska kyrkan i Malmö. Jag vet inte varför men kanske för att jag kallat Berlin mitt hem i nästan tio år så blev jag väldigt nyfiken på vad det skulle bli av detta. Bröllopsfotografering Malmö Skåne

I alla fall, efter vårt första möte visste jag att det skulle bli bra. Ett mer kärleksfullt, varmt och öppet bröllopspar får man leta länge efter. Vi var på samma nivå och det kändes redan efter 10 minuter som vi känt varandra i tio år! Vi verkligen klickade. Bröllopsfotografering Malmö Skåne

Bröllopsdagen

När den stora dagen kom och vi började fotografera i Bröllopsfotograf Malmö Skåne så blev tid och plats helt oviktigt. Bara se hur Jenny & Magnus tittar på varandra, bevittna hur deras gäster delar brudparets glädje. Det blev väldigt klart för mig att det jag fotograferade var inte ett bröllop utan en verklige kärlekshistoria. En kärlek som började på en cykel sadel ca 7år tidigare. Riktig kärlek. Äkta kärlek. Det är inte varje dag man får bekräftat att det man gör är viktigt och betydelsefullt. Detta var en sådan dag.

Vi valde att gå från Tyska kyrkan till Malmö Opera Grill där middagen, festen och dansen skulle vara. Jag verkligen älskar när man bara går och vid varje liten inspiration stannar man och fotograferar. Det blir så mycket mer levande och spontant när man gör på detta vis. Jag är övertygad om att det syns i bilderna och att brudparet kan se det i sig själva fortfarande om 30 år.

Jag önskar Jenny & Magnus all lycka i världen och jag hoppas alla deras drömmar går i uppfyllelse. Det vara verkligen en fantastisk dag och jag kände mig mer som en kompis som var med än fotograf. Verkligen personligt och kärleksfullt och som sag, gästerna gav dem all kärlek de kunde önska sig. Bröllopsfotografering Malmö Skåne

 

Bröllopsfotografering Malmö SkåneBröllopsfotografering Malmö SkåneBröllopsfotografering Malmö SkåneBröllopsfotograf Malmö SkåneBröllop SkåneMalmö BröllopsfotografBröllopsfotograf Malmö Skåne