FÖRBEREDELSER NERVOSITET OCH BRÖLLOP

Vad har vi glömt? Vad saknas? Kommer alla gästerna? Tänk om jag säger fel i kyrkan? Hur är vädret egentligen? Detta är bara några av tusentals frågor ni kommer vakna med på er stora dag, bröllopsdagen. Måste det vara så? Är det inte meningen att en skall njuta av sitt bröllop? Jo, enligt mig så görs planeringen innan bröllopsdagen och på den stora dagen skall tankarna och nervositeten endast vara riktad åt själva grejen att du och din partner skall bli ett. Ni skall idag bli en liten familj med all potential att bli en stor och få leva med kärlek vid er sida resten av era liv. Det är något att se fram emot. Där skall nervositeten komma ifrån. Inte om det finns nog med blommor på borden eller om kyrkan har blivit dekorerad.

Mitt jobb förutom att dokumentera er stora dag på ett intressant och äkta sätt är att få er fokuserade på vad som verkligen betyder något. Allt det som är naturligt, vackert och ärligt under er stora dag.

FÖRBEREDELSER

Dagen börjar och jag är med er från första början med rufsigt hår och förväntan i hjärtat. Oavsett om ni är tillsammans eller separerade under förmiddagen så hoppar jag runt så jag får med bådas upplevelser och bådas nervositet inför en First Look och/eller Vigsel. Förvandlingen som äger rum är otroligt vacker och enligt mig ett måste att bevara för kommande generationer. Förberedelser Nervositet och Bröllop.

NERVOSITET

Att vara nervös inför första gången en ser sin partner innan vigseln eller hur första kyssen som gift skall kännas är BRA nervositet. Att tänka på om alla gäster kommer eller om typsnittet på namnlapparna blev rätt. Det är DÅLIG nervositet som inte skall finnas på bröllopsdagen. Det är delvis mitt jobb att få er att känna rätt sorts nervositet, vilket är något jag pratar mer än en gång med er om innan er stora dag. Förberedelser Nervositet och Bröllop.

BRÖLLOP

Dagen rullar på som den skall och ni börjar bli färdiga. Jag fotograferar detaljer i rummet där vi är för att bevara så väl känsla som stämning åt kommande generationer. Det börjar bli dags att ta nästa steg. First Look? eller kanske rent av Vigsel? Förberedelser Nervositet och Bröllop.

Vill ni veta mer om vad jag har för tips inför er stora dag eller rent av prata lite med mig för att eventuellt boka mig som er bröllopsfotograf? Våga säg hej, det är så allt börjar. Hej via mail: hello@lokeroos.com eller Hej via kontaktformulär, Kontakt. MUA till många av de bröllop jag fotograferat under 2017 är Linda Jönsson aka FacebyLinda.