ER KÄRLEK ÄR VÄRD EN BRÖLLOPSFOTOGRAF


Minnen bleknar men magiska foton består, så välj din bröllopsfotograf med omsorg!

PRISER

Här kan ni läsa vad några av mina kunder har att säga eller läsa några recensioner jag fått.

För att boka mig som er bröllopsfotograf behöver jag ett signerat kontrakt och 20% i bokningsavgift. Datum är till 100% bokade när kontrakt är påskrivet och bokningsavgiften är betald. Detta kan göras online eller mellan 6 ögon. mina priser och hur ni bokar mig. För destination bröllop dvs utomlands, behöver jag utöver bokningsavgiften täcka kostnaden för flyg, tåg, hyrbil och boende (två nätter). Då jag vill boka sådant så snart jag kan för att vara säker på att allt kommer rulla på som det skall är detta en avgift som kommer faktureras direkt efter bokning. mina priser och hur ni bokar mig. Vill ni boka mig eller har några frågor? Tveka inte att kontakta mig på hello@lokeroos.com eller via formuläret här under eller via kontakt på min hemsida. mina priser och hur ni bokar mig.

PORTRÄTT - HALVDAG - HELDAG

Jag har försökt att hålla mina priser så enkla och förståeliga så möjligt så ni inte skall behöva vara oroliga att er budget kommer sprängas. Tre olika paket, Porträtt vilket är ca 3h dokumentation. Halvdag vilket sträcker sig upp till 6h fotograferande och sist men faktiskt störst, Heldag. Heldag är 14h dokumentation av er stora dag.

I alla paket så ingår det ett bröllopsalbum och 30st 10×15 printar och ett USB med alla digitala filer.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING FRÅN 15.000kr

Allt som behövs för att boka mig är en depositionsavgift på 20% av totalsumman och ett påskrivet kontrakt som jag skickar till mina kunder digitalt. Svårare än så är det inte.

Då jag är baserad i södra Skåne kan det ofta vara lite svårt att träffas innan den stora dagen så därför försöker jag boka in möte via Skype eller FaceTime ett par gånger under brudparets planering så ingenting trillar mellan stolarna. Naturligtvis går mail och telefon också bra :-)

BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN

"Ärlig, vacker och naturlig dokumentation av er stora dag"

FAQ – VANLIGA FRÅGOR TILL LOKE ROOS


Här är en kort sammanfattning av de vanligaste och kanske viktigaste frågorna jag får av de brudpar som kontaktar mig. Om du inte hittar svaret på just din fråga så går det självklart bra att kontakt mig via mail

HUR BOKAR VI DIG SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF?
Gör det via mail eller via kontaktformuläret. Ni når mig på hello@lokeroos.com

HUR BOKAR VI DIG?
Kontakta mig via epost eller via kontakformuläret. Om jag är ledig den dag ni ska gifta er så bokar vi ett första möte antingen via Skype, tel. eller så tar vi och träffas över en kopp kaffe.

HAR DU KONTRAKT?
Absolut. Ett påskrivet kontrakt samt en bokningsavgift måste vara betald innan jag kan boka ert datum. FAQ – Vanliga frågor till Loke Roos

JOBBAR DU INTERNATIONELLT?
Absolut. Jag har i skrivandets stund fotograferat bröllop i Frankrike, Tyskland, Spanien, Island, Åland, Danmark, Norge och har bokningar i USA och Finland under 2017. Skandinavien är dock det område som jag trivs bäst att fotografera i vilket också betyder att jag inte är allt för långt borta från min familj. FAQ – Vanliga frågor till Loke Roos

HUR LEVERERAR DU BILDERNA?
Via ett online galleri. Alla bilder finns högupplösta och kan enkelt laddas ner av er. Bilderna finns tillgängliga i 12 mån. Från galleriet kan ni enkelt dela med er av bilder till vänner och bekanta via tex. Facebook.

VAD INNEBÄR HÖGUPPLÖSTA BILDER?
Högupplösta bilder (till skillnad från lågupplösta) är bilder med många pixlar. Fördelen med dessa är att de kan tex. skrivas ut i stora storlekar upp till ca 60×90 cm. I alla mina paket ingår alla bilder i högupplöst format. FAQ – Vanliga frågor till Loke Roos

HUR MÅNGA BILDER FÅR VI?
Det beror på vilket paket ni väljer. För en heldag blir det mellan 500 och 700 bilder.

HAR DU BACKUPUTRUSTNING?
Absolut!! Skulle en kamera av någon anledning gå sönder har jag extra kameror med mig.