STALLGÅRDEN RUSTIK KÄNSLA I HJÄRTAT AV SÖDERSLÄTT


Er stora dag dokumenterad med synlig känsla

Varför skall vi lägga en massa pengar på en fotograf när nästa alla våra gäster har en iPhone? Dessutom har min farbror en väldigt bra kamera och är väldigt intresserad av foto. 

Dessa frågor hör jag väldigt ofta som bröllopsfotograf och det enkla svaret är. Av samma anledning som du inte låter din kompis med en spade göra dräneringen på ditt hus. Eller varför din farbror som gillar att pyssla inte får kakla om ert badrum. Det ligger många års erfarenhet bakom mina bilder och ett öga som är utvecklat för att fånga ögonblick och stämningar under er stora dag som en hobby fotograf helt enkelt inte ser. Det krävs att jag har allt det tekniska så under kontroll att kameran blir som en förlängning av min arm. Dessutom är jag objektiv, dvs jag ser alla situationer och ögonblick som lika viktiga varav en gäst ser sina närmaste vänner först osv osv.

Med det sagt så erbjuder jag alla som gifter sig på Stallgården i Fuglie mellan November 2018 och sista Mars 2019 en otrolig rabatt. Dels pga vintermånader och dels för att Stallgården är en av det absolut vackraste platserna att säga ja till varandra på i Skåne

För att förstå vem jag är och vad det är jag kan erbjuda er inför er stora dag på Stallgården vill jag att ni först läser vad min fru tycker om mig och sedan tar del av några bröllop jag fotograferad det senaste året. 

Vem är jag enligt min fru?

“Loke är en person som snabbt kan ta beslut, en professionell “small talker” och en mycket driven entreprenör. Min man är en fantastisk musiker även om musiken han spelar är väldigt pubertal och skrikig. Han lämnar sina våta handdukar på golvet och strumpor hittar man lite var stans i huset. Loke har en fantastiskt hörsel som är förvånansvärt utpräglad, om än väldigt selektiv. Han älskar indisk mat och Häagen-dazs cookies & cream. Favorit färgen är svart och han har redan efter 7 års äktenskap lärt sig frasen “Ok älskling, du har rätt”. Loke är killen som alltid ställer upp för mig, öppnar dörrar och tar hand om mig när jag inte mår bra. Han är en fantastisk far till våra två pojkar som nästintill avgudar honom och Loke brukade rita roliga ansikte på min mage när jag var gravid” – Matilda Roos

F R Å N    F Ö R B E R E D E L S E R N A    T I L L    M I D D A G E N

Erbjudande och Anmälan

Det som ingår i mitt vinterpaket för Stallgården är följande.

Dokumentation i ca 8h vilket ofta innefattar förberedelser, mingel, vigsel, porträtt och början på middag.
Jag levererar minimum 400 bilder digitalt i hög upplösning så ni alltid själva kan printa era bilder.
50 av era favoritbilder tryckta i ett vackert bröllopsalbum.
Bildspel med musik för att sammanfatta er stora dag på ett enkelt och vackert sätt.

Pris?

Svara på de enkla frågorna här nedan så återkommer jag med lite mer information och ett väldigt bra pris.