Bröllopsfotograf Skåne Båstad 2022

Jag njöt av varje sekund av detta bröllop. Det var en vacker dag i juni med en lätt bris, solsken och ett mycket lyckligt par! Efter ceremonin tog vi oss tid för porträtt i olika miljöer samt vid gården där bröllopsmiddagen skulle vara. Vi hade tur att vädret höll i sig och att det inte regnade på deras bröllopsdag! Bröllopsfotograf Skåne.

En vacker dag i juni med en lätt bris, solsken och ett mycket lyckligt par!

Dagen var vacker och solig, med en lätt bris i luften. Det var det perfekta vädret för ett bröllop. Brudparet var väldigt glada över att få gifta sig på denna fantastiska plats, Våxtorp Båstad skåne! Gården låg nämligen brudgummen varmt om hjärtat då den tillhörde hanns farföräldrar. Bröllopsfotograf Båstad

Bröllopet hölls på en vacker gård som ligger mitt i skogen. Brudparet var mycket glada över att få gifta sig på denna fantastiska plats. Vädret var vackert och soligt med en lätt bris i luften. Bröllopsfotograf sverige.

Bröllopsfotograf Skåne

Bröllop Båstad en perfekt plats för utomhusbröllop på västkusten i Sverige.

Platsen var perfekt för detta utomhusbröllop i Våxtorp. Ceremonin hölls i kyrka med vacker utsikt över fält och skog. Paret och gästerna var begeistrade över valet av plats, samt lyckliga över att det inte regnade! Bröllopsfotograf Skåne.

Paret njöt verkligen av deras underbart bröllop med sina vänner och sin familj. Det var fantastiskt att se så många glada ansikten och alla önskade brudparet många år av lycka tillsammans! En vacker dag i Våxtorp, på den västerländska västkusten: Det är en mycket vacker plats för en bröllopsfest.

Platsen heter Våxtorp och ligger på Skånes västra västkust. Fotografen är Loke Roos. Brudparet heter Stina och Henrik. Bröllopet ägde rum i juni 2022, då det var soligt men inte för varmt! Det var ungefär 100 personer som firade brudparet på deras stora dag. Bröllopsfotograf Våxtorp

Efter ceremonin tog vi porträtt på gården och öppna fält.

Efter huvudrätten tog vi porträtt på öppna fält som låg bara ett stenkast från där middagen serverades. Ljuset var vackert och man kunde se hur lyckliga de var tillsammans.

Bröllopsfotograf Sverige

Vi hade tur att det inte regnade under deras bröllopsdag!

Vi hade tur att det inte regnade på deras bröllopsdag! Vädret var perfekt och det var paret också. bröllopsfotograf i båstad. De var väldigt lyckliga och det var deras gäster också. Jag hade väldigt roligt att fotografera detta vackra bröllop i Våxtorp Båstad skåne. Bröllopsfotograf Skåne.

Paret är mycket speciella och vi hade en fantastisk tid att fotografera deras bröllop. Det var en vacker dag med perfekt väder och mycket roligt. Vi önskar dem all lycka till i deras framtid tillsammans. Norrvikens trädgårdar båstad.

Bröllop båstad

En fantastisk dag med massor av skratt och kärlek!

Det räcker inte med att ta bra bilder, dina bilder måste också beröra de människor som du kommunicerar med. Med dessa bilder visar jag hur du kan använda fotografering som verkligen fungerar för både bruden och brudgummen.

Landskapens Skåne bjuder på en färgsprakande mötesplats med öppen horisont, vacker natur samt iögonfallande byggnader av svenskt ursprung. Några av de vackraste bilderna från bröllopsfotografen Loke Roos i Skåne och bröllopsfest på sommaren.

Avslutningsvis

Tack till alla som deltog i Stina & Henriks bröllop i Skåne. Det var en underbar dag och jag hade så roligt och är glad att varit en del av den! Jag hoppas att vi ses igen i framtiden! Allt gott till er båda.

Kärlek, Loke Roos

 


Förutom att jag fotograferade så Stod Megamix för musik och fest samt vänner som var med hela dagen och filmade.