VARFÖR SKALL VI GÖRA EN FIRST LOOK INNAN VIGSELN

De må inte vara traditionella, men en first-look innan vigseln vid bröllop börjar blir mycket populära. Det är fortfarande helt upp till er om ni vill upprätthålla brudgummens tradition. Inte se bruden fram till ceremonin, men om denna trend är någon indikation angående First Look så kommer det vara ett vackert sätt att börja ert liv som gifta. Varför skall vi göra en First Look innan vigseln.

ÖGONBLICK

Det är de små ögonblicken som ofta förblir stora minnen. En First Look kommer ge er tid att bara vara er själva mitt i er stora dag. Om ni är oroliga för att brudgummens uttryck t.ex är mindre känslosamt då ni redan sett varandra skall ni inte vara. De flesta av oss kommer fortfarande att bli tårögda. För att sedan i ögonblicket ni stiger in i kyrkan eller ser varandra framme vid vigselplatsen. Och eftersom han redan har sett dig i din bröllopsklänning. Kan han uppskatta den kristalliserande insikten att han ska bli den lyckligaste killen i världen ännu mer. Varför skall vi göra en First Look innan vigseln.

 

VÅR EGEN BUBBLA

Ett brudpar berättar: “Vår första look var magisk och intim och jag är så oerhört glad att vi bestämde oss för att göra en. Vi var i vår egen lilla bubbla av lycka och det kändes verkligen som om vi var alla själv trots att våra fotografer, videografer stod där och tittade på oss”

Brudparet fortsätter: “Att ha dessa små värdefulla stunder tillsammans innan vigseln började hjälpte oss att verkligen fokusera på varandra, bygga upp spänning för att gå nerför gången och lugna våra nerver”

Varför skall vi göra en First Look innan vigseln

TID FÖR BARA OSS

Brudparet reflekterar: “Jag älskade att vi kunde prata med varandra, krama och kyssas och bara vara i ögonblicket. Vi frågade varandra hur vi kände och om vi var okej eller inte. Du kan höra Tobias fråga mig om jag var okej i vår bröllopsvideo. Han visste hur nervös jag var men jag sa att jag var okej och jag menade det! Jag kände mig verkligen så mycket bättre när vi var tillsammans.”

Desirée & Anders hade en underbar First Look på Elise Farm GK. Eva & Anders som gifte sig på Krusenberg Herrgård använde tiden innan vigseln att göra en First Look.

 

Skulle det vara att ni har frågor om er stora dag eller vill veta hur ni bokar mig till er stora dag så kan ni antingen ringa mig på +46 702 767678 eller maila hello@lokeroos.com. Lättast och snabbast är dock att använda kontaktformuläret som finns under menypunkten kontakt längst upp på hemsidan.

// Loke Roos

SaveSave

SaveSave

SaveSave