Dags att säga ja


Vigsel! Nu är vi äntligen framme vid vigseln. Delen av bröllopsdagen som alla brudpar är mest nervösa inför. Om jag skall vara ärlig har jag svårt att förstå varför? Traditionellt sätt är vi i en byggnad där alla era kära vänner samt familjer är samlade för att ge er mod och lycka in i ert nya liv som herr och fru. På sin höjd finns det 4 personer som ni inte är nära. Prästen, vaktmästaren, kantorn och i vis mån mig, er bröllopsfotograf. Annars än ni bara omgivna av människor som älskar er och i mitt fall tycker jag ganska mycket om er redan vid detta laget 😉

Oavsett så är min roll här att vara som en fluga på väggen. jag älskar att dokumentera er och era gästers reaktioner under vigseln och hur känslorna flyger runt under den där fantastiska solosången.

Inget ord har färre bokstäver

men betyder mer än hela mitt

universum, JA


VIGSEL OCH STUNDEN DIREKT EFTER


Ni står nu äntligen inne i vapenhuset i kyrkan tillsammans eller under det stora ek trädet i trädgården för att ta de första stegen mot att viga era två liv tillsammans. Jag säger lycka till, kramar om er och ställer mig i position framme vid altaret, alternativt vid vigselförrättare under den där Eken. Musiken börjar, ni fattar varandras händer och börjar gå.

Jag står så klart beredd att få med de första reaktionerna era vänner och föräldrar har när de se er för första gången som brud och brudgum.

Under hela vigseln så förflyter jag mig likt en ninja, diskret från sida till sida för de absolut bästa vinklarna samt att jag smyger mig längst bak i kyrkan för en stor översikts bild. Allt för att fång kärleken som råder just då. Era vänner och familjs reaktioner på hur ni råkar säga fel när ni läser era löften eller hur tärnan brister ut i grått för sin vännina och bästa känns glädje är allt något jag älskar att dokumentera under vigseln.

Detta är varför jag känner att vigseln är så otroligt viktig att dokumentera. De sätter verkligen tonen för hur resten av dagen kommer att bli och med min hjälp skall det bli en rolig, avslappnad och spännande del av dagen.

INSRAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE