EN LITEN WORKSHOP MED STORA RESULTAT


Optimalt arbetsflöde för Lightroom, Webb, Backup & SEO

Hur ser ditt skrivbord på datorn ut? Hur lagrar du alla dina bilder? Är ditt Lightroom långsamt? Vad händer om en hårddisk går sönder? Tar din redigering allt för lång tid? Varför laddar din hemsida så långsamt? Var har du din backup? Sitter du med flera externa hårddiskar? Hittar du gamla arkiverade jobb snabbt? Har du en Portfolio?

Detta är några av många fler frågor som jag går igenom i min “hemma hos Loke” workshop som jag gärna vill kalla den. I stora drag går jag igenom händelseförloppet mellan din fotografering genom, Import av bilder till datorn, Ordning och reda, Urval, Lightroom redigering, Export, Optimering till hemsida och slutligen Backup. Naturligtvis finns det många små steg mellan dessa punkter och just det kommer jag gå igenom.

För att kunna följa med i denna workshop måste du jobba i Adobe Lightroom samt ha viss vana framför datorn. 

Workshopen är hemma hos mig då jag föredrar små grupper där jag verkligen kan hjälpa och förklara så att alla går hem med samma resultat. Ett mer strömlinjeformat arbetsflöde som spar er tid, spar er pengar och är 100% säkert.

Hemma hos Loke? Yes, det blir så mycket skönare då. Kom i de kläder ni känner er bekväma i. Sätt er i soffan med en filt (gammalt hus så medel temp ligger på 20°C) om ni lätt fryser. Bli serverade en kaffe eller tee med något snacks. Workshopen är tänkt att kännas som om du sitter med en kompis som visar dig hur du kan förbättra ditt arbetsflöde. Enkelt – Naturligt – Lärorikt 🙂

F R Å N    I M P O R T    T I L L    B A C K U P  +  S E O

Anmälan

För att anmäla er till denna workshop behöver ni naturligtvis veta två väsentliga saker. Pris och vilka datum som finns tillgängliga.

Max 5 personer per datum och vi håller på ca 5h beroende på hur lång tid vi behöver för Q & A efter workshopen.

PRIS 2500Kr

Först så vill jag säga att det är 5 platser max per datum och workshopen varar ca 5h. Det som ingår i priset är kaffe, tee, snacks under workshopen. Sedan en mindre Lunch samt en pdf med alla tabeller och information från workshopen så ni lätt kan gå tillbaka där hemma och se så ni gjort “rätt”

Anmälan här under är endast en intresseanmälan dvs jag återkommer med information och faktura. När 25% av beloppet är betalt är platsen bokad.

Programvaror som kommer användas är följande: Photo Mechanic, Lightroom, Photoshop, Jpegmini och slutligen Wordpress.

NYA LEDIGA DATUM - 17 & 18 MARS 2018

SAMARBETSPARTNERS

[contact-form-7 id="11420"]