WORKSHOP I BRÖLLOPSFOTOGRAFERING


Tanken bakom ett naturligt, ärligt och vackert bröllop

Söndag 12:e Maj

Göteborg

Fotograf Freddy Billqvist

STORYTELLING

Detta är inte en vanlig workshop där du enbart får lära dig bröllopsfotografering utan Loke har valt att fokusera workshopen på storytelling dvs hur får jag ett bröllop att verka som en homogen berättelse. Vad är skillnaden på att fotografera och dokumentera ett bröllop? Två modeller kommer att vara på plats hela dagen så vi har möjlighet att fotografera en hel del samt analysera vad som funkar i en story och vad som känns krystat.

FOTOGRAFERING

Med Lokes stora kunskaper i bröllopsfotografering kommer han att lära ut hur man bemästrar ett naturligt ljus med hjälp av posering och även förståelsen för vad ljus är och hur man kan kontrollera det. Han går igenom hur man skapar liv och rörelse i dans- och festbilder med hjälp av en speedlight. Tanken är att man aldrig skall ge avkall på bildkvaliteten oavsett ljusförhållanden under bröllopsdagen. Slutligen besvaras frågan: Slutar man ta porträtt när solen gått ner? Absolut inte. Det är då det roliga börjar. Det är då man får leka MacGyver och använda sig av alla olika ljuskällor.

ARBETSFLÖDE

Sist men absolut inte minst så kommer Loke att övergripande gå igenom det han lär ut i sin egen workshop om arbetsflöde. I stora drag går han igenom vad man bör göra efter man kommer hem med alla sina bilder fram tills de levereras till brudparet.

WORKSHOP

Detta är ett perfekt tillfälle att utveckla dig som bröllopsfotograf samtidigt som du kommer få en perfekt chans till portfoliobilder! Vi kommer gå igenom allt från början till slut dvs hur jag kommunicerar med potentiella kunder fram till de bokar, fotograferar, redigerar och gör backup. Jag komma ilägga stort fokus på storytelling. Hur binder jag ihop alla bilder för att på bästa sätt återskapa mitt brudpars stora dag. En del av fokusen kommer även att läggas på hur jag får par att slappna av och få fram de absolut bästa poserna på ett lätt, snabbt och enkelt sätt.

Fotograf Anna Ejemo

KOSTNAD

5200Kr + moms. Max 12 deltagare per workshop plus paret vi kommer fotografera.

NÄR

12:e Maj i Göteborg

VAR

Vi kommer börja vid 10:00 och slutar ca 17:00. Exakta platser kommer senast en vecka innan workshopen. Det kommer finnas fika under dagen och sedan ingår det lunch.

TA FRAM MACGYVERN I DIG

KAMERA & TEORI

Teoretisk genomgång inför workshopens praktiska delar.

STORY

Fotografera på ett sätt som tillför dagen en berättelse.

POSERING BRUDPAR

Hur man på bästa sätt låter brudparet posera.

NATURLIGT LJUS

Hur man använder sig av naturligt ljus för att få fram ärliga och vackra bilder.

SPEEDLIGHT

Hur man får effektfulla och levande dans- och festbilder.

MACGYVER

Vad gör man när det inte finns något direkt ljus att tala om? Ta fram MacGyvern i dig.

SAMARBETSPARTNERS

LÄR DIG HANTERA DIN SPEEDLIGHT


Boka plats nu!

Pris: 5200Kr + moms. Lunch och eftermiddagsfika ingår.

Tid: 10:00 – 17:00 med 1h Q&A

Plats: Info kommer snart

Antal deltagare: max 12 st

Svårighetsgrad
Tekniska förkunskaper
Leklust

Ni bokar genom att följa länken här nedan. Så snart formuläret är ifyllt, kommer jag skicka er faktura. När fakturan är betald så är platsen bokad. Vill ni dela upp betalningen så ni betalar 50% nu och 50% senast en vecka innan så går det bra.