YOU & ME SESSION


Parfotografering på ett ärligt och naturligt sätt

Jag har sedan länge erbjudit mina brudpar en parfotografering innan deras stora dag för att få känna på hur det är att stå framför kameran osv. Nu har jag kommit till en punkt och insett att parfotograferingar kan bli ganska stela och opersonliga så därför har jag nu tänkt igenom hela konceptet och gjort något som jag tror kommer fungera mycket bättre för mina brudpar, mig själv och generellt för par som vill ha ärliga, vackra och naturliga bilder på sig själv.

You & Me

You & me är tänkt ur en människas perspektiv tittandes på sin partner. Du och jag. You & Me. Med det så vill jag fånga inte bara välkomponerade och “korrekt” exponerade bilder på mina par utan ta fram det som jag känner oftast saknas i just denna sortens bilder. Känsla, ärlighet och det naturliga som finns mellan paret framför kameran.

Under en You & Me session tar jag under trevliga och avslappande former fram de bästa bilderna på dig och din partner. Om ni vill att fler familjemedlemmar och kanske husdjur är med går det bra, huvudsaken är att bilderna speglar er personlighet. Bilderna kan till exempel användas till save the date inför bröllopet, inbjudan eller en förstoring att hänga på väggen. Jag fotograferar er på den ”scen” som bäst speglar er personlighet, oavsett om det är en strand, er egen trädgård eller en boxningsring.

Boka en you & me session

I en You & Me session ingår förutom ca 1h fotografering och min resa inom Skåne, 30 bilder utskrivna på fantastiskt papper som verkligen förmedlar en exklusiv känsla samt tillhörande bilder i digital form för enkel publicerings i sociala medier osv. Allt levereras i en galet vacker träbox med ett USB-minne för de digitala filerna.

Pris: 2.600kr


YOU & ME SESSIONS