Internationell bröllopsfotograf från Sverige Skåne

Jag har precis fått reda på att jag blivit utvald till en av de 150 bästa bröllopsfotograferna i världen av SLR Lounge. Det gör mig naturligtvis otroligt stolt och bevisar bara för mig själv att jag gör det som är rätt och fungerar för mig. Jag älskar att fånga äkta, vacker och naturlig kärlek åt mina brudpar och vill att deras stora dag skall bli så mycket mer än en festlig dag i mängden. Jag vill berätta deras dag på ett sätt som får minnena att strömma och tar brudparet tillbaka till denna magiska dag och framförallt kunna njuta av den flera gånger om. Internationell bröllopsfotograf från Sverige Skåne

Det är SLRLounge som valt ut 150 bröllopsfotografer runt om i världen och en hel del riktigt tunga namn inom bröllopsfotograferna finns med, sedan lilla jag också vilket är helt overkligt. Internationell bröllopsfotograf från Sverige Skåne

Loke Roos

Jag älskar att fånga äkta känslor på bild. Med tiden har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet av att jobba med alla sorters brudpar – glada, spända, fnittriga eller gråtfärdiga av nervositet. Jag behärskar den senaste digitala tekniken likaväl som gammaldags lådkameror. Jag vet också hur man gör för att rädda situationen när regnet plötsligt börjar vräka ner, eller när håruppsättningen blåser all världens väg. Internationell bröllopsfotograf från Sverige Skåne

Men inget av detta är något ni kommer att märka av. På er egen dag är det nämligen ni som står i centrum. Min roll är att hela tiden finnas där som en fluga på väggen och dokumentera det ni upplever och ser, men också – kanske ännu viktigare – allt det ni inte hinner ta in. Titta gärna på mina andra bröllop: Linnea & Oskar – Emelie & Tobias

Ljusspelet i klänningen. Blommorna. Gästerna och samspelet mellan dem. Brudnäbbarnas upptåg. Miljön. Men framför allt: Er kärlek. För trots allt är det den som står i centrum och minnet av den är svårare att bevara än exempelvis en klänning. Det är här jag kommer in, med min outtröttliga strävan efter att fånga äkta känslor på bild.

PUBLICERINGAR UNDER 2015/16

JUNEBUG WEDDINGS | BOHO WEDDINGS | TWO BRIGHT LIGHTS | NORWEGIAN WEDDINGS | BRAUTSALAT | THOSE LOVELY DAYS | BRYLLUPSINSPIRASJON | THE WELL GROOMED GROOM | HOCHZEITSPLAZA