Bröllopsfotograf kontakt Loke Roos


Bröllop som gör ögonblick till livslånga minnen

Jag fotograferar inte bröllop för att jag vill utan för att jag måste! Bröllopsfotograf kontakt Loke Roos. Att sammanfoga människor och känslor med en kamera är verkligen min passion och är ni intresserade av att få er stora dag dokumenterad på ett Ärligt – Vackert – Naturligt vis får ni mer än gärna klicka här nedan och skicka in en förfrågan så återkommer jag med mer information i regel inom 12h. Bröllopsfotograf kontakt Loke Roos

Loke Roos är en växande kraft inom den internationella bröllopsfotograferingsscenen, älskad och respekterad av kunder tillika branschfolk. Hans kreativa perspektiv gör det möjligt för honom att fånga berättelsen om erat bröllop på ett helt unikt och heltäckande sätt. Hans koppling till sitt arbete är uppenbart och engagerande, eftersom han arbetar obemärkt för att dokumentera allt han ser och känner.

Det finns ingen polariserande riktning eller posering när han rör sig runt under den stora dagen. Detta skapar i sin tur bilder som är känsliga, intima och mjuka. Hans föregångna brudpar säger att Loke är lika mycket en genuin människa som han är en otrolig konstnär. För att det ska vara möjligt att jobba tillsammans måste det finnas en trevlig och varm kommunikation från början till slut säger Loke. Han älskar att fånga stunderna mellan ögonblicken för att fånga det väsentliga i berättelsen, den sanna berättelsen.

Känner ni att det är lättare att först bara skicka ett mail till mig kan ni göra det på hello {@} lokeroos.com eller snabbt och enkelt fylla i formuläret här nedan. I regel svarar jag samma dag men det kan ta upp till 12h innan jag hinner få i väg ett ordentligt svar till er. Skulle ni känna för mer information om priser eller vill boka in ett möte med mig föreslår jag att ni fyller i formuläret under BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN istället då dessa meddelanden alltid prioriteras.

[contact-form-7 id="8082" css_animation="bottom-t-top" title="KONTAKTA MIG"]