BRÖLLOPSFOTOGRAF VID ELLINGE SLOTT SKÅNE

Suzanne & Torbjørn bor båda i Bergen, Norge men letade efter ett vackert vitt slott i Sverige att gifta sig i. Ellinge Slott i Eslöv som ligger i hjärtat av Skåne, är en perfekt plats att gifta sig på för ett sagolikt bröllop på slott. bröllopsfotograf vid ellinge slott skåne.

Vi älskar din avslappnade still och ditt öga för detaljer. Vi vill verkligen att du dokumenterar vår dag precis så som du vill och känner är rätt

Ja vad kan man säga om det? Precis så jag vill att mina brudpar skall känna det. Jag vill att de skall kunna vara trygga med mig och efter närmare 70 bröllop på 4 år har jag den erfarenhet som krävs för att på ett naturligt och lugnt sätt kunna berätta mina brudpars story. bröllopsfotograf vid ellinge slott skåne

Efter första mötet fortsatta vi kommunicera via mail vilket inte alls är ovanligt för mig. Känslan att detta kommer bli en bra dag växte sig bara större och större. Helena och Ola var fantastiska, vackra och med på noterna från första bilden. bröllopsfotograf vid ellinge slott skåne. Ingenting kändes konstlat eller framtvingat. Väldigt naturligt och något som jag verkligen älskar är när ett brudpar känner varandra så pass att postering osv blir överflödigt. Kärleken bokstavligen lös om brudparet och det var en sann ära att få dokumentera dem. bröllopsfotograf vid ellinge slott skåne

bröllopsfotograf vid ellinge slott skåne

För att veta mer om hur ni skall komma i kontakt med mig ang bröllop kan ni läsa mer på min HEMSIDA eller titta på min PORTFOLIO Vill ni skicka en bröllopsförfrågan direkt till mig så använd gärna mitt frågeformulär ang bröllop: bröllopsfotograf vid ellinge slott skåne

Jag önskar brudparet all lycka och glädje i framtiden. Detta bröllop från Ellinge slott med brudpar från Bergen i Norge visar verkligen hur varm och äkta kärlek ser ut.