bröllopsfotograf österlen sofie björn

2012 gjorde jag mitt första bröllop på Österlen utan att ha en aning om vad det hade att erbjuda. Vilket är lite konstigt då jag är uppvuxen endast 1h med bil från denna underbara plats. När jag kom hem efter den långa dagen var jag helt tagen. Vilken atmosfär, vilken natur och varför hade jag inte varit här tidigare!? 2013 fick jag äran att återvända 2 gånger. Jag var såld. Detta är en plats man vill bo på och låta sina barn växa upp. Österlen Bröllopsfotograf. bröllopsfotograf österlen sofie björn

Johanna & Martin från Stockholm valde att säga ja till varandra här nere i skåne. Österlen på den östra delen av Skåne är fantastiskt för bröllop såväl som för en härlig, lugn weekend med någon man tycker väldigt mycket om. Nu skriver vi 2014 och jag har turen att få återvända även i år! Österlen är en slätt- och skogsbygd i sydöstra Skåne. Området kännetecknas av naturskönhet, jordbruksbygd, låg urbaniseringsgrad och pittoreska kustsamhällen. Den största orten på Österlen är Simrishamn, tätt följd av Tomelilla. Österlen Bröllopsfotograf. bröllopsfotograf österlen sofie björn

Österlen Bröllopsfotograf

Jag tycker BRÖLLOP är en social hyllning av ett väldigt starkt engagemang och ett vackert beslut av äkta kärlek. Det är en stor ära för mig att få vara en del av varje bröllop jag fotograferar och jag har stor respekt för såväl den stora dagen som alla inblandade människor. Mest av allt, bröllop är en dag fylld av magisk kärlek och en fantastisk skönhet. Mitt jobb är att fånga denna magsika känslan på ett autentisk sätt som gör att mina brudpar känner igen sig själva och kan gå tillbaka i tiden till den dag då ögonblick blev livslånga minnen. Bröllopsfotograf Österlen. bröllopsfotograf österlen sofie björn

Att få göra mitt jobb som jag redan från början älskar på en plats som Österlen gör mig otroligt lycklig och styrker min känsla att jag har världens bästa jobb.

// Loke

bröllopsfotograf österlen sofie björnbröllopsfotograf österlen sofie björnbröllopsfotograf österlen sofie björn

Privacy Preference Center