BRÖLLOPSFOTOGRAF ROSENLUNDS GÅRD SKÅNE

Redan 2016 träffade jag det blivande brudparet Emma & Fredrik. Då var tanken att vi skulle göra en fotografering där bilderna skulle användas till deras bröllopsinbjudan ett år senare. Det blev en häftig You & Me fotografering med rökbomber, fantastiska miljöer och mycket varm kärlek. Vad jag inte visste då var att denna fotografering nere i Flasterbo, Skåne egentligen var en slags anställningsintervju. Emma & Fredrik hade tydligen en längre tid funderat på mig som deras bröllopsfotograf men istället för, möte, skypemöte eller något annat så valde de att testa mig in action så att säga. Bröllopsfotograf Rosenlunds Gård Skåne

Resten är historia som ni kanske kan förstå. Jag fick jobbet och bröllopsplaneringen började. Bröllopsinbjudan skickades ut efter de fått i väg underbara Save the date kort och allt kunde ta fart på riktigt. Det stod snabbt klart att Rosenlunds Gård skulle bli platsen för vigsel, bröllopsmiddag och fest. Bröllopsfotograf Rosenlunds Gård Skåne. För mig personligen var detta ett fantastiskt val då jag dels fotograferat på Rosenlunds Gård tidigare och dels verkligen älskar känslan och miljöerna som finns där.

Då var det dags

Inför den stora dagen var nog jag precis lika taggad som brudparet var.

Jag vill med detta inlägg tacka brudparet Emma och Fredrik samt deras familjer och vänner. Det blev även för mig en oförglömlig dag och det var mig en stor ära att få dokumentera denna dagen. Bröllopsfotograf Rosenlunds Gård Skåne. Dagen då ni blev Herr och Fru. All lycka i framtiden o0ch än en gång: Länge leve brudparet! Hurra Hurra Hurra!

 

Makeup: Sofia Boman
Venue: Rosenlunds Gård Gården ligger i en fantastisk, naturskön miljö och gården har anor från 1600-talet. Det finns massor av fina platser att fotografera på och det är bara fantasin som sätter gränser. Middagen hölls i det gamla, vackra häststallet som har träbjälkar i taket och vitkalkade väggar. Bröllopsfotograf Rosenlunds Gård Skåne

Privacy Preference Center