YOU & ME SESSION


Parfotografering på ett ärligt och naturligt sätt

Jag har sedan länge erbjudit mina brudpar en parfotografering innan deras stora dag. Dels för att få känna på hur det är att stå framför kameran. Dels för att få bra bilder på er själv. Nu har jag kommit till en punkt och insett att parfotograferingar kan bli ganska stela och opersonliga. Därför har jag nu tänkt igenom hela konceptet och gjort något som jag tror kommer fungera mycket bättre för mina brudpar. Och generellt för par som vill ha ärliga, vackra och naturliga bilder på sig själv.

YOU & ME

You & me är tänkt ur en människas perspektiv tittandes på sin partner. Du och jag. You & Me. Med det så vill jag fånga inte bara välkomponerade och “korrekt” exponerade bilder på mina par. Utan ta fram det som jag känner oftast saknas i just denna sortens bilder. Känsla, ärlighet och det naturliga som finns mellan paret framför kameran.

Under en You & Me session. Tar jag under trevliga och avslappnade former fram de bästa bilderna på er. Om ni vill att fler familjemedlemmar och kanske husdjur är med går det bra. Huvudsaken är att bilderna speglar er personlighet. Bilderna kan till exempel användas till save the date inför bröllopet. Inbjudan eller en förstoring att hänga på väggen. Jag fotograferar er på den ”plats” som bäst speglar er personlighet. Oavsett om det är en strand, er egen trädgård eller en boxningsring.

BOKA EN YOU & ME SESSION

I en You & Me session ingår förutom ca 2h fotografering och min resa inom Skåne. 30 bilder, 20x30cm, utskrivna på fantastiskt papper som verkligen förmedlar en exklusiv känsla. Dessutom alla bilder i digital form, hög upplösta. Allt levereras i en galet vacker träbox som utan problem kommer få stå framme och inte gömmas undan.

Pris: 7.600kr


YOU & ME SESSIONS