FOTOGRAF MALMÖ SKÅNE

Fotograf malmö skåne. Fotograferingen tar ca 2 timmar. Vanligtvis förläggs fotograferingen på eftermiddagen beroende på ljuset och naturligtvis på säsong. Jag har ett antal favoritplatser att fotografera på och jag letar ständigt efter nya. Det blir fina bilder oavsett plats. Har ni speciella önskemål om plats är ni såklart välkomna med dessa.

I priset för fotograferingen ingår 30 stycken högupplösta bilder på ett USB minne för fri användning.Det finns också möjlighet att köpa till fler bilder. Val av bilder sker via webblänk.

Kläder

Ni kan gärna ha två uppsättningar med kläder och ha gärna kul när ni väljer kläder tänk färgmässigt att det ska passa ihop, men hoppa gärna över vit skjorta och blå jeans på båda två. Ljusa kläder är att föredra. Ta med några alternativ och accessoarer så kan vi tillsammans sätta ihop en outfit om ni tycker att det är svårt.
Inspiration för kläder till fotograferingen kan ni också finna på t ex Pinterest.

Hår och makeup

Det är alltid en bra idé att gå och fixa håret och kanske t om makeup. Tänk dock på att undvika alltför blanka och glittriga färger. Känner ni er snygga lyser det igenom i bilderna.

Rekvisita

Om ni vill kan ni ta med er någon form av rekvisita. Någonting som gör just er fotografering mer er och personlig. Det kan vara t ex en gitarr, ballonger, picknickkorg, blommor eller något annat. Har ni tänkt använda bilderna till Save the Date kort kan en sådan skylt t ex vara fin att ha med.

Jag har sedan länge erbjudit mina brudpar en parfotografering innan deras stora dag. Dels för att få känna på hur det är att stå framför kameran. Dels för att få bra bilder på er själv. Nu har jag kommit till en punkt och insett att parfotograferingar kan bli ganska stela och opersonliga. Därför har jag nu tänkt igenom hela konceptet och gjort något som jag tror kommer fungera mycket bättre för mina brudpar. Och generellt för par som vill ha ärliga, vackra och naturliga bilder på sig själv.

För andra fina You & Me Sessioner titta gärna på Sanna & Fredrik eller kanske Sandra & Derek.