NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Bröllopsfotograf Norrvikens trädgårdar. På den vackraste platsen som finns. Där hav möter land i en oändlig horisont. Här valde brudparet Emelie & Tobias att säga ja till varandra. Norrvikens Trädgårdar som ligger precis utanför Båstad i västra Skåne är en oförglömlig miljö för bröllop och fest. Sedan länge ärNorrvikens Trädgårdar en plats ditt många brudpar tar sig. Ett unikt paket av fantastiska miljöer för vigsel och första klassens mat i Orangeriet. Personal som vet vad service är och stämning som andas romantik. Att få fotografera bröllopsporträtt på vackra Bjärehalvön och med massor av tid för porträtt är en gåva för varje bröllopsfotograf!

TOREKOV HOTELL

Dagen började med att jag mötte upp Emelie på Torekorv Hotell några minuter från Norrviken. Hon och hennes tärnor var redan i full gång med att göra sig i ordning inför bröllopsdagen. Sminkningen och hår var färdigt så en snabb lunch stod på schemat. Torekov erbjöd oss ett fantastiskt väder och alla humör var på topp. Brudgummen gjorde sig klar för bröllopet i ett annat rum så naturligtvis gick jag även över till honom för att fånga några bilder

HOVS HALLAR

Det var äntligen dags för porträtt. Efter en känslosam First Look började vi i kohagen nedanför Hovs kyrka. Fortsatte ner till Hovs hallar, sen stannade vi längs havet på vägen till Norrviken. Efter de sista porträtten i Norrvikens underbara park så var det vigsel. Därefter mingel och bröllopsmiddag i Båstads vackraste vinterträdgård. Det är så underbart på Norrviken – även om man sitter inomhus så känns det som man är ute. Och vilken härlig middag! bröllopsfotograf Norrvikens trädgårdar

BRÖLLOPSFOTOGRAF NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Middagen brakade loss med musik, skratt, och massor med god mat. Utsmyckningen på borden bestod av blommor. Även rankor tillsammans med vackra ljuslyktor, som ni kan se nedan var det helt magiskt! Brudbuketten var även den stor och tog sin plats men otroligt vacker! Stämningen på festen var hög redan från start och vi blev verkligen medtryckta av glädjen och alla skratt.

Emelie & Tobias är ett otroligt härligt och vackert par, jag är glada att jag fått äran att vara deras bröllopsfotograf. Att dokumentera deras stora dag och följa dem från morgon till natt var en ära! Nedan följer vår återberättelse av deras kärlekshistoria och bröllopsfotograf Norrvikens trädgårdar.

BRÖLLOPSFOTOGRAFENS TIPS

Bra bröllopsbilder kräver bra ljus, och allra bäst är det naturliga ljuset! Det kräver dock lite planering från brudparets och bröllopsfotografens sida.

  • Vid förberedelserna då brud och brudgum gör sig i ordning finns många vackra ögonblick att fånga. Då kan det vara bra att vara i ett rum med stora fönster och gott om naturligt ljus. Ljusa eller vita väggar gör att ni slipper oönskade färgvariationer på kläder och hud i bilderna.
  • Vill ni att Loke Roos ska fotografera er utomhus? Varför inte utanför Steneby kyrka eller Baldersnäs Herrgård. Då är det bra att undvika direkt solljus. Skarpa skuggor i ansiktet är sällan smickrande, så planera för fotografering i skuggan. Bra exempel är under ett träd eller på skuggsidan av kyrkan eller herrgården.
  • Samma sak gäller om själva vigseln är utomhus; välj en plats i skugga, det är svalare och ger riktigt vackra bröllopsfoton! Absolut bäst ljus för bröllopsfotografering utomhus brukar det vara ett par timmar innan solen går ner.
  • På middagen gäller ju fler ljuskällor, desto bättre, för då slipper bröllopsfotografen använda blixt. Värt att tänka på även för första dansen – välj gärna en plats med naturligt ljus för er första dans som makar.
  • Ungefär en halvtimma innan solnedgången är ljuset varmt och mjukt, då kan ni få sagolika bröllopsfoton! Planera gärna in en sådan fotosession i körschemat för festen!
  • För mer information om vad ni kan göra för att maximera era bilder läs gärna mina artiklar om Ljus, Förberedelser och Porträtt.

VARFÖR ANLITA EN BRÖLLOPSFOTOGRAF

Med de nya iPhone-kameraspecifikationerna som är mer fantastiska än någonsin, och kameror generellt billigare än någonsin, kan det tyckas som en bra idé att spara pengar på en professionell bröllopsfotograf och vidarebefordra jobbat att dokumentera din bröllopsdag till en vän eller gäst. De har ju också en bra kamera och tycker om att ta bilder!? 

Läs mer

Torekov hotell | Norrvikens Trädgårdar | Orangeriet Norrviken | Båstad | Bjärehalvön | Skåne | Bröllopsfotograf | Skåne

 

 

Privacy Preference Center