NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Bröllopsfotograf Norrvikens trädgårdar. På den vackraste platsen som finns. Där hav möter land i en oändlig horisont. Här valde brudparet Emelie & Tobias att säga ja till varandra. Norrvikens Trädgårdar som ligger precis utanför Båstad i västra Skåne är en oförglömlig miljö för bröllop och fest. Sedan länge är Norrvikens Trädgårdar en plats ditt många brudpar tar sig, för att få ett unikt paket av fantastiska miljöer för vigsel, första klassens mat i Orangeriet och personal som vet vad service är. Att få fotografera bröllopsporträtt på vackra Bjärehalvön och med massor av tid för porträtt är en gåva för varje bröllopsfotograf!

TOREKOV HOTELL

Dagen började med att jag mötte upp Emelie på Torekorv Hotell några minuter från Norrviken. Hon och hennes tärnor var redan i full gång med att göra sig i ordning inför bröllopsdagen. Sminkningen och hår var färdigt så en snabb lunch stod på schemat. Torekov erbjöd oss ett fantastiskt väder och alla humör var på topp. Brudgummen gjorde sig klar för bröllopet i ett annat rum så naturligtvis gick jag även över till honom för att fånga några bilder

HOVS HALLAR

Det var äntligen dags för porträtt. Efter en känslosam First Look började vi i kohagen nedanför Hovs kyrka. Fortsatte ner till Hovs hallar, sen stannade vi längs havet på vägen till Norrviken. Efter de sista porträtten i Norrvikens underbara park så var det vigsel, mingel och bröllopsmiddag i Båstads vackraste vinterträdgård. Det är så underbart på Norrviken – även om man sitter inomhus så känns det som man är ute. Och vilken härlig middag!

BRÖLLOPSFOTOGRAF NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Middagen brakade loss med musik, skratt, och massor med god mat. Utsmyckningen på borden bestod av blommor och rankor tillsammans med vackra ljuslyktor, som ni kan se nedan var det helt galet vackert! Brudbuketten var även den stor och tog sin plats men otroligt vacker! Stämningen på festen var hög redan från start och vi blev verkligen medtryckta av glädjen och alla skratt.

Emelie & Tobias är ett otroligt härligt och vackert par, jag är glada att jag fått äran att vara deras bröllopsfotografer och följa dem från morgon till natt! Nedan följer vår återberättelse av deras kärlekshistoria och bröllop på Norrvikens trädgårdar…

Torekov hotell | Norrvikens Trädgårdar | Orangeriet Norrviken | Båstad | Bjärehalvön | Skåne | Bröllopsfotograf | Skåne

 

 

Privacy Preference Center