BRÖLLOPSFOTOGRAF GÖTEBORG HOTEL EGGERS

Bröllopsfotograf Göteborg Hotel Eggers. Ett stadsbröllop mitt i Staden. Vilka möjligheter tänkte jag. Det är alltid rolig med olika miljöer där en kan få jobba spontant och upptäcka nya saker. Så var detta underbara bröllop mellan Matilda och Petter. Iordning gjorde de sig på Hotel Eggersi centrala. Med vackra kungliga rum gjorde sig platsen perfekt för en First Look. Hotel Eggers är verkligen en dröm för mig som bröllopsfotograf. Brudparet ville ganska direkt efter deras first look bege sig till trädgårdsförening. Där vi sedan länge bestämt att vi skulle ta bröllopsporträtten. Bröllopsdagen hade börjat på riktigt och vi begav oss ut på stora äventyr. Jag riktigt kände hur spända och förväntansfulla brudparet var.

ÖCKERÖ, MARIA KYRKAN

För brudparets vigsel hade de valt en kyrka ute på Öckerö där Petter med familj vuxit upp. En liten men väldigt romantisk kyrka från 1450 men med en trästam som är så tidigt som 1240. Öckerö, Maria kyrkan.

HOTEL EGGERS

Efter en underbar vigsel med många tårar och skratt vad der dags för gruppbild med alla gästerna. Därför flög jag upp med min DJI Mavic Pro drönare för att ven få lite miljöbilder samt en överblick av var vi var. Medans bröllopsgästerna sedan körde i gemensam karavan tillbaka till Hotel Eggers. Då begav sig jag och brudparet ut på en liten mini tur. Det vackra ljuset som kommit tillbaka till oss efter att det svikit oss stora delar av förmiddagen. Ett stadsbröllop.

BRÖLLOPSFOTOGRAF GÖTEBORG

Middagen brakade loss med musik, skratt, och massor med god mat. Utsmyckningen på borden bestod av blommor och rankor tillsammans med vackra ljuslyktor. Som ni kan se nedan var det helt galet vackert! Brudbuketten var även den stor och tog sin plats men otroligt vacker! Stämningen på festen var hög redan från start och vi blev verkligen medtryckta av glädjen och alla skratt. Bröllopsfotograf Hotel Eggers
Matilda och Petter är ett otroligt härligt och vackert par. Jag är glada att jag fått äran att vara deras bröllopsfotograf och följa dem från morgon till natt! Nedan följer vår återberättelse av deras kärlekshistoria och bröllop på Hotel Eggers

TIPS FRÅN BRÖLLOPSFOTOGRAFEN

Som bröllopsfotograf är bröllopsporträtten en viktig del under bröllopsdagen. Det är stunden då jag som fotograf får ha brudparet för mig själv för att ta fram ärliga, vackra och naturliga bilder. Ofta händer detta om en planerar in rimligt med tid så vi inte behöver titta på klockan oavbrutet. Samtidigt är det nu som mitt jobb verkligen börjar. Jag som bröllopsfotograf måste se till att mitt brudpar känner sig bekväma, avslappnade och lugna. I mitt fall gör jag det genom att arbeta spontant. Spontant kan verka som en röd flagga för ett brudpar på självaste bröllopsdagen men vad jag menar är följande. Vi väljer platser utifrån var ljuset är som bäst precis för stunden. Bröllopsfotograf Hotel Eggers

ETT ÅR

Om ni redan ett år innan väljer vilka platser som är vackra är det absolut ingen garanti för att platsen kommer fungera. Dessutom kanske ljuset är bedrövligt på sagda plats. För att förtydliga vad jag menar. Det absolut bästa sättet att fotografera är om vi redan från början vet vart vi vill fotografera men med få ära hôtel eggers utvalda platser. Under bröllopsdagen så tar vi en spontan promenad. Jag stannar vid de platser där ljus och miljö är optimalt exakt för stunden och vi fotograferar där då. Svårare än så är det inte egentligen.

AVSLUTNINGSVIS

Med detta sagt vill jag tacka brudparet och alla deras underbara gäster för att jag fått vara en liten del av deras stora dag. All kärlek till er!

 

Medverkande under dagen på ett eller annat sätt

Ivory & Grace  | Lilling cottage | Oscar Jacobsson | Vagabond  | Victor Nobless | MumbiStockholm | Steinbrenner och Nyberg