BRÖLLOPSFOTOGRAF GÖTEBORG HOTEL EGGERS

Bröllopsfotograf Göteborg Hotel Eggers. Ett stadsbröllop mitt i Göteborg. Vilka möjligheter tänkte jag. Det är alltid rolig med olika miljöer där en kan få jobba spontant och upptäcka nya saker. Så var detta underbara bröllop mellan Matilda och Petter. Iordning gjorde de sig på Hotel Eggers i centrala Göteborg. Med vackra kungliga rum gjorde sig platsen perfekt för en First Look. Hotel Eggers är verkligen en dröm för mig som bröllopsfotograf. Brudparet vill ganska direkt efter deras first look bege sig till Göteborgs trädgårdsförening där vi sedan länge bestämt att vi skulle ta bröllopsporträtten. Bröllopsdagen hade börjat på riktigt och vi begav oss ut på stora äventyr. Jag riktigt kände hur spända och förväntansfulla brudparet var.

ÖCKERÖ, MARIA KYRKAN

För brudparets vigsel hade de valt en kyrka ute på Öckerö där Petter med familj vuxit upp. En liten men väldigt romantisk kyrka från 1450 men med en trästam som är så tidigt som 1240. Öckerö, Maria kyrkan.

HOTEL EGGERS

Efter en underbar vigsel med många tårar och skratt vad der dags för gruppbild med alla gästerna. Därför flög jag upp med min DJI Mavic Pro drönare för att ven få lite miljöbilder samt en överblick av var vi var. Medans bröllopsgästerna sedan körde i gemensam karavan tillbaka till Hotel Eggers så begav sig jag och brudparet ut på en liten mini tur för att fånga det vackra ljuset som kommit tillbaka till oss efter att det svikit oss stora delar av förmiddagen. Ett stadsbröllop mitt i Göteborg.

BRÖLLOPSFOTOGRAF GÖTEBORG

Middagen brakade loss med musik, skratt, och massor med god mat. Utsmyckningen på borden bestod av blommor och rankor tillsammans med vackra ljuslyktor, som ni kan se nedan var det helt galet vackert! Brudbuketten var även den stor och tog sin plats men otroligt vacker! Stämningen på festen var hög redan från start och vi blev verkligen medtryckta av glädjen och alla skratt.

Matilda och Petter är ett otroligt härligt och vackert par, jag är glada att jag fått äran att vara deras bröllopsfotograf och följa dem från morgon till natt! Nedan följer vår återberättelse av deras kärlekshistoria och bröllop på Hotel Eggers i centrala Göteborg…

 

Medverkande under dagen på ett eller annat sätt

Ivory & Grace  | Lilling cottage | Oscar Jacobsson | Vagabond  | Victor Nobless | MumbiStockholm | Steinbrenner och Nyberg