BRÖLLOPSFOTOGRAF MED SYNLIG KÄNSLA

Ett bröllop bör enligt mig inte ha som mål att vara en perfekt tillställning för en massa gäster utan vara något ärligt, vackert och naturligt. Det skall vara en dag då två familjer blir en, en dag då två själar förenas. Blåser det fast ni så vaksamt valt ut en perfekt sommar dag att gifta er på. Då dokumenterar jag dagen som en blåsig dag med känsla. Bröllopsfotograf med synlig känsla. Regnar det? Lika så kommer jag gå ut i regnet för att dokumentera regnet som en del av er stora dag. Inga konstiga leende som känns och ser onaturliga på bröllop jag fotograferar. Inga konstiga mäklarposeringar som får håret att resa sig. Ärligt, vackert och naturligt. Därför kallar jag mig en bröllopsfotograf med synlig känsla.

BRÖLLOPSFOTOGRAF

Jag fotograferar kontakten mellan människor. Oavsett om vi är på äventyr på någon vacker plats tillsammans eller utforska det privata i ert eget hem, så vill jag fånga de äkta versionerna av er. Håll inte tillbaka. Bröllopsfotograf med synlig känsla. Ni får bara en sådan här chans. Var er själva så är jag också mig själv. Låt oss göra något på riktigt. För att få det absolut bästa ur ert bröllop är det bra att tänka på ljuset. Se vad mycket man kan göra fast det regnar under nästan hela bröllopsdagen här.

För mig börjar ett bröllop alltid med ett HEJ

 

En plats som jag verkligen älskar är Island och hoppas få komma tillbaka under 2019. Senast så landade jag på Keflavík International Airport, hämtade sedan bil på Go Iceland strax utanför flygplatsen. Bröllopsfotograf med synlig känsla. På vägen till Þingvallavatn där mitt hus var körde jag till Selfoss som är huvudorten i Árborg tillika regionen Suðurland på Island. Gejsir, Gullfloss vattenfall. Sedan Flúðir för att bada i Secret Lagen. Vulkanen Kerið.