BRÖLLOPSFOTOGRAF FREDSHÖG SKÅNE

Början vilket gör att vi överhuvudtaget pratar om detta bröllopet var när brudgummen, Johan friade till bruden, Sanna. Det hela kamouflerades såsom en “vanlig” födelsedags present till Sanna efter en väl förbered födelsemiddag. Det jag personligen verkligen gillar med detta frieriet är att när Sanna ringer sina föräldrar för att berätta om de stora nyheterna. Föräldrarna var föga förvånade då Johan hade redan bett om deras dotters hand flera månader i förväg. Säg vad man vill om traditioner men för mig är detta ett tecken på respekt och en äkta gentleman. Bröllopsfotograf Fredshög Skåne. Bröllop Fredshög Landskrona. Fredshög bröllopsfotograf.

FREDSHÖG, SKÅNE

När bröllopsplanerna sedan satte igång var brudparet ense. Det skulle vara ett avslappnat bröllop, lantligt och familjärt. Nästan lite rustikt. Vi ville att bröllopet skulle kännas avslappnat och då kändes det att det passade perfekt att ha bröllopet på landet. Det var ledord vilka passade mig som bröllopsfotograf perfekt då jag precis fotograferat ett Rustikt bröllop i en lada. Bröllopsfotograf Fredshög Skåne. Fredshög bröllopsfotograf.

För den lantliga och avslappnade känslan var Fredshög en dröm säger Sanna.

Dessutom kunde vi och våra familjer bo på herrgården medan festen hölls i ladan. På fredagen hade vi en stor fest där de som ville kunde komma för att lära känna oss och många träffades för första gången. Det gjorde stämningen ännu mer avslappnad på själva bröllopsdagen. Fredshög bröllopsfotograf.

Superbra med Fredshög är ju också att det fanns väldigt bra platser att använda sig av om det skulle regna (vilket det ju verkligen gjorde…). Vi hade initialt tänkt ha vigseln ute i trädgården men fick flytta in den i det gamla stallet. Även för porträttbilderna fanns där fina miljöer t.ex. uppe på loftet. Bröllopsfotograf Fredshög Skåne. Bröllop Fredshög Landskrona

BÄSTA MINNET AV DAGEN

First look. Jättehärligt att se sin partner första gången i våra bröllopskläder och känna pirret i magen. Bröllop Fredshög Landskrona.
– Att se alla gäster vilka inte setts tidigare umgås och skratta tillsammans.Fredshög bröllopsfotograf.
– Jublet vilket utbröt från alla inbjudna när vi sagt ja och kysste varandra i egenskap av man och fru.Fredshög bröllopsfotograf.
– Alla fantastiska tal och tokigheter vilket våra familjer överraskade oss med under middagen. Bröllop Fredshög Landskrona.

VARFÖR LOKE SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF

Jag satte ihop en lista med fem fotografer jag gillade och gav den till Johan. Sedan kollade vi på varsitt håll och pratade om hur vi ville ha det. Vi tyckte han tog väldigt vackra bilder och kunde hantera ljuset på ett fint sätt under en hel bröllopsdag. Loke hade redan fotograferat Bröllop med rustik stil på en gård och dessutom hade vi lite koll på honom genom sociala medier och tyckte att han verkade vara en väldigt trevlig person att ha och göra med (vilket verkligen stämde! Något väldigt många av våra gäster har sagt i efterhand). Bröllop på ett bruksmuseum. Hem till min hemsida

Med detta sagt vill jag tacka Sanna & Johan för att de låtit mig vara en del av deras stora dag. Alla underbara gäster som gjorde denna dagen oförglömlig. Naturligtvis Fredshög med otroligt vackra platser att fotografera på. Bröllopsfotograf fredshög skåne.

Klänning: Lilurose | Brudbukett: Florista | Kostym: Engelska Herr | Brudens skor: Ten points | DJ:  Dj Stefan Lundquist | Trycksaker: DIY | Frisör: Sofia Boman | Smink: Sofia Boman | Ringarna: MK juvel. | Tårta: Playbake | Catering: Sotnosens Korvcafé | Videograf: Anna-Maria Liljestrand | Porslin: Fest vid dig