BRÖLLOPSFOTOGRAF BORGEBY SLOTT SKÅNE

Annika & Fredrik träffade jag första gången sommaren 2016 under perfekta förhållanden. Annika var tärna och toastmadame åt sin bästa vän Josefine som just den dagen gifte sig med sin stora kärlek Max. Josefine & Max. Därför hade vi ett ganska nära samarbete under dagen. Allt vad som gällde schema och olika tider under dagen kommunicerade vi galant med varandra. Med detta i ryggen så blev jag så otroligt glad när då Annika skickade det där fantastiska första mailet, som började med ett vanligt. Hej.

Bara efter två mail fram och tillbaka så var egentligen saken klar. Jag fick äran att dokumentera Annika & Fredriks stora dag. Då var det var på tiden att boka in ett första möte. Ett möte precis efter bokning är väldigt vanligt för mig. Det är dock inte alltid så vanligt att detta möte händer mellan 6 ögon, då mina brudpar kommer från hela Skandinavien. Denna gången gick det väldigt bra då brudparet bor i Malmö.

Bröllop på Borgeby Slott i Skåne

Borgeby vad destinationen där båda vigsel och fest skulle äga rum. Men först skulle jag bege mig till Grand Hotell i Lund för att träffa 6 otroligt peppade tjejer. Annika var nog lite mer samlad men helt klart nervös inför vad som komma skulle. Men hon var i goda händer. Hennes frisör jobbade lugnt och metodiskt samt försäkrade Annika om hur bra allt kommer bli. Hennes 4 tärnor var enligt mig som inhyrda proffs. Inga detaljer lämnades åt slumpen. De hade koll på allt och hjälpte till med att få fram de bästa bilderna för mig. Det märktes att dessa tjejer mer eller mindre var uppvuxna tillsammans. Deras omsorg och närhet var fantastiskt vacker att bevittna. Bröllopsfotograf Borgeby Slott Skåne.

Därefter hoppade jag in i bilen och körde mot Elite Hotel Ideon för att träffa Fredrik och hans grabbar! Som vanligt var stämningen i rummet när jag kom in en bra blandning mellan. Pff, inget konstigt med bröllop och Shit jag skall gifta mig!

Äntligen dags för BRÖLLOP

För att se hela deras fantastiska bröllopsdag i form av ett bildspel så finns den HÄR. Annars föreslår jag att ni lugn och ro scrollar ner och njuter av ett fantastiskt bröllop på Borgeby Slott i Skåne.

Jag vill med detta inlägg säga stort tack till brudparet och alla deras otroliga gäster. Det var mig en ära att få dokumentera er stora dag och önskar er all lycka i framtiden! Kärlek!

Annika & Fredriks oförglömliga bröllop har blivit publicerat på bröllopsbloggen, Sister in law.

Jag heter Loke Roos och fotograferar bröllop. Inte för att jag vill, utan för att jag måste! Min passion för ärlig dokumentation och vackra ögonblick har tagit mig till var jag är idag. Så mitt fokus är att fånga det som händer med tre ord i tanken. Ärligt – Vackert – Naturligt. Bröllopsfotograf Borgeby Slott Skåne