BRÖLLOPSFOTOGRAF KRÄGGA HERRGÅRD STOCKHOLM

Krägga herrgård ligger vid Ekolsundsviken i Mälaren bara 45min från vår vackra huvudstad, Stockholm. Krägga herrgård finns omnämn i käller daterade till sent 1300-tal. Den nuvarande herggårdsbyggnaden uppfördes dock först i mitten av 1800-talet. Med över 100 hektar mark fördelat på skog och ängar har Krägga herrgård blivit en populär vistelse och hushåller med bröllop sedan 1985. Bröllopsfotograf Krägga herrgård Stockholm.

 

ÄNTLIGEN DAGS FÖR BRÖLLOP

Allt började med ett litet “Hej, jag heter Malin och jag skall gifta mig med världens mest underbara människa och vi måste ha dig som vår bröllopsfotograf”

Vad jag inte visste då var att bara 2 år tidigare hade Malin och hennes blivande man Ashkan träffats på en Snoop konsert i Uppsala där båda kommer ifrån och att det tydligen blivit något i stil med, kärlek vid första ögonkastet. Så klart, vad är mer romantiskt än Snoop Dogg liksom. Bröllopsfotograf Krägga herrgård Stockholm.

 

SVENSKT OCH PERSISKT BRÖLLOP PÅ KRÄGGA HERRGÅRD

Ashkan kommer ursprungligen från Iran och Malin från Sverige. Därför var det givet att deras bröllop kommer ta det bästa ur båda kulturerna. Ett fantastiskt bröllop med härlig blandning av persisk dans, blommor i håret och honung på fingrarna! Bröllopsfotograf Krägga herrgård Stockholm.

Jag vill med detta inlägg tacka Malin och Ashkan för att jag fått vara med och dokumentera deras stora dag. Sedan vill jag även tacka alla gäster och brudparets familjer för de hjälpte till att göra denna dagen oförglömlig. All lycka till brudparet!

Se även Malin & Ashkans bildspel från deras stora dag.

// Loke Roos

 

Se även Bröllop från Krusenberg herrgårdRosenlunds GårdNorrvikens Trädgårdar

BRÖLLOP PÅ KRÄGGA HERRGÅRD

Stanna tiden och var i nuet. Andas in den förtjusande doften av parfym och från blommorna i brudbuketten. Känn hjärtat som slår i bröstet och fjärilarna som dansar i magen. Hör fnisset från brudnäbbarna och myllret av förväntansfulla gäster. Få solen i ögonen och lyckotårar i ögonvrån. Var härvarande, den här stunden kan bli den vackraste i livet. Ni ska bli herr och fru. Här och nu. Bröllopsfotograf Krägga herrgård Stockholm.

Låt oss ta hand om er och ge kärleken all tid, låt bröllopsdagen bli ett minne för alltid. För er och för alla nära och kära som ni väljer att dela den med. I herrgården arrangeras bröllopsmiddagar för upp till 60 personer och i festlokalen Stallet finns rum för 250. Gästerna har 45 minuters resa från storstadspulsen, oavsett om de kommer från Stockholm, Uppsala eller Arlanda.