BRÖLLOPSFOTOGRAF MARGULLGÅRDEN FLÄDIE SKÅNE

Marie och Johan är ett av de brudpar som jag klickade med direkt. Vi träffades första gången i Trelleborg, vilket är min hemort, på Espresso House. Där satt vi med vars en kopp dyrt kaffe med för mycket mjölk och pratade om kärlek. Det är en ganska surrealistisk situation att prata med någon man knappt känner om sann kärlek och hur de inom kort skall ingå äktenskap. Samtidigt är det den mest naturliga konversation man kan ha. Vi Svenskar sägs ju vara mästare på att prata om väder. Varför inte prata om kärlek istället?

Under vårt första möte fick jag redan på att Margullgården i Flädie skulle vara platsen för bröllopsmiddagen och bröllopsfesten. Även där och då fick jag veta att mina kära vänner Madeleine och Richard i RM Duo skulle stå för musik och booty shaking på dansgolvet senare på kvällen. Whoop Whoop, tänkte jag för mig själv. Bättre val av musik för bröllop finns inte i mina öron 🙂

Förberedelser

Jag träffar upp Marie och hennes vapendragare / tärna Elin på The Wellness Room i Malmö. Som alltid var stämningen lite nervös i början och många tror att det är något som känns jobbigt för mig. Inte alls, jag älskar det. Då vet jag att det är på riktigt. Att det finns en förväntan och att alla har fokus på rätt saker. För mig finns det inga obekväma situationer utan bara olika känslor under en bröllopsdag. I takt med att Marie fick gjort sitt hår och smink så lekte jag och Elin fotografer, eller, ja. Jag är ju en men Elin hjälpte till att rama in alla bilder med olika metoder som nog hon kan beskriva bäst om jag skall vara ärlig. Allt för att få så bra bilder så möjligt på Marie 🙂 Bröllopsfotograf Margullgården Flädie Skåne.

 

Johan och hans boys hängde i toastmasters Mattias lägenhet och gjorde sig iordning. För att vara extra effektiva så duschade alla på samma gång vilket var en minst sagt udda upplevelse 🙂 När alla var färdiga fick vi grönt att bege oss till platsen där det skulle bli lite allvarligare stämning vigselplatsen, men först. First Look! Bröllopsfotograf Margullgården Flädie Skåne.

 

First Look

Brudparet har bokat rum på Hotell Malmö Live för att komma undan lite efter fest och skoj på Margullgården i Flädie. Därför valde vi att göra en First Look där. Med sina väldigt moderna lokaler och ytor fick hela dagen en lite annan karaktär och bröt upp känslan att det skulle vara ett klassiskt bröllop. Så blev det verkligen inte utan ett bröllop med många personliga inslag och väldigt skräddarsytt för Marie & Johan.

Alnarpsparken Skåne

Utomhus vigsel i en vackrare miljö än i Alnarpsparken är nog svårt att slå i Södra Sverige. Och efter vi kommit fram så gick jag och brudparet en runda i Parken för att fånga några porträtt på bara brudparet. Det är nästan en mäktig känsla att gå runt i Alnarp då vart jag än tittar finns det vackert ljus och vacker backgrund. Synd vi inte kunde fotografera i 7 timmar. För att inte beröva er av alla roliga detaljer vill jag nu istället säga tusen tack till Marie & Johan att jag fått vara med om denna underbara dag och följda era planeringar fram till dagen också. Otroligt tacksam för det och därför vill jag nu tillägna detta inlägg till er och alla era underbara gäster samt familjer! Ett stort hipp hipp huuurrrrraaaa till er!!

 

En genuin skånegård

Margullgården i Flädie har sina anor från tidigt 1800-tal och är en perfekt plats för bröllop. Stora ytor för sällskap på upp mot 100 gäster men med des lantliga och rustika känsla fungerar även mindre bröllop här. Margullgården i Flädie är lättåtkomligt för alla i södra Skåne. Bröllopsfotograf Margullgården Flädie Skåne.

Smink, Hår & Yoga

Var börjar en bättre självkänsla? Enligt The Wellness Room i Malmö börjar allt på insidan. Bra hälsa, näringsbalans och inre harmoni är ett par av de byggstenar vi har för ett vackert yttre. The Wellness Room erbjuder tjänster som inte bara gör dig vacker fysiskt dvs håruppsättningar och smink inför bröllop utan hälsoundersökningar och analyser för mer långvariga resultat. Bröllopsfotograf Margullgården Flädie Skåne.

SaveSave

SaveSave