BRÖLLOPSFOTOGRAF MARSTRAND GÖTEBORG

När den stora dagen kom och vi började fotografera på Marstrand så blev tid och plats helt oviktigt. Bara se hur Johanna & Joakim tittar på varandra, bevittna hur deras gäster delar brudparets glädje. Det blev väldigt klart för mig att det jag fotograferade var inte ett bröllop utan en verklige kärlekshistoria. En kärlek som började på vilt olika platser i sverige. Riktig kärlek. Äkta kärlek. Det är inte varje dag man får bekräftat att det man gör är viktigt och betydelsefullt. Detta var en sådan dag. Bröllopsfotograf Marstrand Göteborg.

Jag verkligen älskar när man bara går och vid varje liten inspirerande plats stannar och fotograferar. Det blir så mycket mer levande och spontant när man gör på detta vis. Jag är övertygad om att det syns i bilderna och att brudparet kan se det i sig själva fortfarande om 30 år. Bröllopsfotograf Marstrand Göteborg.

Jag önskar Johanna & Joakim all lycka i världen och jag hoppas alla deras drömmar går i uppfyllelse. Det vara verkligen en fantastisk dag och jag kände mig som en kompis som var med som fotograf. Verkligen personligt och kärleksfullt och som sag, gästerna gav dem all kärlek de kunde önska sig. Vill ni se fler bröllop från en Ö: Sara & Joel som gifte sig på Åland. Även Linnea & Oskar som gifte sig på underbara Gotland.

BRÖLLOP PÅ MARSTRAND

Ett mer kärleksfullt, varmt och öppet bröllopspar får man leta länge efter. Vi var på samma nivå och det kändes redan efter 10 minuter som vi känt varandra i tio år! Vi verkligen klickade.

Bröllop är ett äventyr som jag vill vilja uppleva tillsammans med er. För att det ska vara möjligt måste vi ha en trevlig och varm kommunikation från början till slut. Jag älskar att fånga stunderna mellan stunder för att nå den väsentliga berättelsen, den sanna berättelsen.

Brudklänning | Eliza Jane Howell
Brudbukett |The Wildrose
Brudgums kläder | Ströms
Skor | Jimmy Choo
DJ | DJ Fred