Bröllopsfotograf Helsingborg Jacob hansens hus Skåne

Ett underbart bröllopspar som båda kommer från Göteborg men med anknytningar till Skåne. De väljer att viga sig i Viken Kyrka som ligger en bit utan för Helsingborg. Men Fest och middag kommer hålla på Jacob Hansens Hus. Efter förberedelserna på en speciell frisör så beger vi oss iväg på en liten runda runt om i Helsingborg. Tanken är att vi går ner till Dunkers kulturhus då jag vet att det finns en hel del intressanta saker vi kan använda. Mycket riktigt. Det är inte alltid de stora öppna landskapen som gör de bästa fotografierna. Idag fick stor vita väggar med raka linjer agera backgrunden. Bröllopsfotograf Helsingborg Jacob hansens hus Skåne.

KONSTEN ATT VARA KREATIV

Det kan för väldigt många vara väldigt svårt att vara kreativ. För mig ser jag det som ett jobb. dvs något en bara måste igen. Även om jag sitter och gör samma sak hela tiden vet jag med vilja och hårt arbete kommer kreativiteten. Bröllopsfotograf Helsingborg Jacob hansens hus Skåne.

JAG HITTADE DIG

Vi fann varandra på en kurs i dansakrobatik (Lindy Hop) förra sommaren. Det var kärlek vid första ögonkastet . Vi kände direkt att vi var skapta för varandra och insåg att varje sekund ifrån varandra var slöseri med vår dyrbara tid. Inom loppet av två veckor hade vi flyttat ihop, spånat på namn till våra framtida barn och diskuterat musikstycken till vårt bröllop. På vår ett-årsdag förlovade vi oss och började planera bröllopet då vi sedan länge hade vetat att vi ville leva resten av våra liv tillsammans. Fler bröllop från Loke