BRÖLLOPSFOTOGRAF KARLSTAD SLIPERIET

Karlstad är en otroligt trevlig stad som jag mer än gärna återkommer till. Det är verkligen en av fördelarna med mitt yrke. Jag får se delar av Sverige och hela Skandinavien som med stor sannolikhet hade förblivit outforskade för min del. Därför älskar jag mitt yrke. Älskade staden men ser inte att jag kommit hit om det inte varit för bröllop. Nu hoppas jag verkligen att få komma tillbaka, privat med familjen eller återigen för bröllop. Att jag denna gången hade äran att dokumentera Amelia & Marcus Johanssons stora dag. Mitt första intryck av Karlstad blev fantastiskt. Hela dagen gick enligt planerna. Det till stor del på grund av Cecilia Sargeus, bröllopskoordinator.

 

MIN RESA

Det slår mig allt som oftast att vi faktiskt lever i ett väldigt vackert land. Även denna gången då jag gick ombord på tåget mot Göteborg väntade jag mig vackert landskap att fästa blicken på. Det finns mycket att säga om att åka tåg i Sverige. Utsikten. Den kan man inte ta ifrån dem. Som bröllopsfotograf med kompassen riktad mot Karlstad hade jag några timmar att slå ihjäl. Varför inte börja med lite nytta. Jag gick igenom min inbox och svarade på mail. Göteborg kom allt närmare och utsikten fick annan prioritering tyvärr. Efter mitt byte i Göteborg satt jag nu äntligen på tåget mot Karlstad och mitt kära bröllopspar Amelie & Marcus.

Bara efter ett kort möte och några få email fram och tillbaka klickade vi ordentligt. Jag såg redan då verkligen fram emot deras stora dag på Bröllopsfotograf Karlskrona Sliperiet.

FÖRBEREDELSER INFÖR BRÖLLOPET

Väl framme i Karlstad hämtade jag ut min hyrbil och begav mig till Sliperiet för att få mig en bättre överblick. Sliperiet ligger precis utanför Karlstad. Sliperiet är en otroligt vacker plats och hyttruinen ligger precis intill. Där kommer vigseln gå av stapeln är lika så underbar. Med en lugn hjärna och glatt hjärta checkade jag in på mitt hotell. Mitt jobb som bröllopsfotograf är fantastiskt.
 
Jag möte upp Amelia hemma i deras hem tillsammans med hennes tärnor. De var redan i full gång med förberedelserna. Alla hade på sig rosa kimonos med texten Bridesmaid på ryggen där Amelia hade Mrs Johansson såklart. Väldigt snyggt och känslan när jag kom in i huset var direkt, bröllop! Mitt jobb vid detta tillfälle är att vara som en fluga på väggen. Hitta intressanta vinklar samtidigt som jag behöver vara lyhörd och fokuserad på de ögonblick som händer. Det finns inget vackrare än att fånga ett ögonblick på någon när denne personen inte vet om att den blir fotograferad. Det enligt mig är äkta dokumentation.Det är min största uppgift som bröllopsfotograf.

BRUDGUM OCH BESTMAN

Killarna hade tillgång till deras grannars hus, som naturligtvis också var bjudna på bröllopet. Därför kunde jag enkelt gå emellan Marcus och Amelia för att fånga båda deras förberedelser. Marcus syn på det hela var dock om än ganska likt så ändå helt annorlunda än vad Tärnorna och Amelia gjorde i huset sidan om. Han och killarna satt i soffan och snackade om hästar och golf. Något som först förvånade mig då hälften av gänget spelade hockey i NHL. Men som med oss alla så blir det vi gör till ett jobb oavsett hur mycket vi tycker om det. Då behövs så klart en sidosyssla. Bröllopsfotograf Karlstad Sliperiet

Så medan killarna slog golfbollar ut i ån. Gjorde tjejerna sig redo för resten av denna bröllopsdag.

BRÖLLOPSDAGEN

Det var en underbar vigsel vid Hyttruinen precis intill Sliperiet. Allt ligger ungefär 20min utanför Karlstad. Efter vigseln så blev alla gäster skjutsade i en stor buss medan brudparet tog en lång vit limousin. Väl framme vid Sliperiet som för övrigt ägs och drivs av Oscar Magnusson. Son till Sven-Erik Magnusson, sångare och låtskrivare till Sven-Ingvars. Bröllopsfotograf Karlstad Sliperiet.

 

Sliperiet / BHLDN / Cecilia Sargeus / Tiger of Sweden / Jimmy Choo / Megamix / Binderiet / Loke Roos

UNDERBARA BILDSPEL | FÖRBEREDELSER | NORRVIKEN | VISBY