BRÖLLOPSFOTOGRAF NACKA STOCKHOLM

Bröllopsfotograf Nacka Stockholm betyder underbart landskap med vatten, landet och i bästa fall en rustik festlokal. Jag kunde boka av alla tre! Stephanie & Toby gifte sig på Saltsjö-Boo precis utanför Stockholms innerstad. Platsen de valt för sitt bröllop var Långa raden i Velamsund. En restaurang precis vid en liten hamna för småbåtar och en hästgård. Som bröllopsfotograf var jag i sjunde himmeln.

Dagen började med förberedelser inne i Stockholm på Hotel miss clara by nobis stockholm. Medan Stephanie och brudens tre tärnor gjorde sig i ordning i deras svit så lekte Toby med sina Marskalker ett par rum längre ner. Läs min artikel om Förberedelser inför ett bröllop.

FIRST LOOK I STOCKHOLM

Direkt efter lunch, som för övrigt bruden samt tärnorna förtärde i den stora sängen på hotellet så var det dags för en First LookTill min förtjusning så valde brudparet att göra den mitt i Stockholm dvs jag skulle äntligen få fotografera i stadsmiljö innan vi begav oss till Saltsjö-Boo i Nacka. Vilket äventyr vi hade framför oss!

RESTAURANG SALTSJÖ-BOO

Väl framme vid bröllopsplatsen. Bröllopsfesten skulle äga rum vid Saltsjö-boo men vi gick först en snabb liten tur för att fotografera bröllopsporträtt. Bröllopsfotograf Nacka Stockholm. Middagen brakade loss med musik, skratt, massor med god mat. Utsmyckningen borden bestod av blommor, rankor tillsammans med vackra ljuslyktor, som ni kan se nedan det helt galet vackert! Brudbuketten även den stor tog sin plats men otroligt vacker! Stämningen på festen hög redan från start vi blev verkligen medtryckta av glädjen och alla skratt.

Bröllopets mittpunkt är ett otroligt härligt vackert par, jag är glada att jag fått äran att vara deras bröllopsfotograf följa dem från morgon till natt! Nedan följer min berättelse av deras kärlekshistoria bröllop i Stockholm Nacka Saltsjö-boo. Bröllopsfotograf Nacka Stockholm

Brudparet Stephanie och Toby hade följande att säga om mig och deras upplevelse efter deras bröllopsdag.

Loke är en fantastiskt duktig fotograf och fantastisk människa. Han fångar både det lilla och det stora och förgyllde verkligen vår dag

Andra bröllop från mig:
Kvarnkulla Trädgård
 – Borgeby Slott – Fredshög