BRÖLLOPSFOTOGRAF KVARNKULLA TRÄDGÅRD ÖSTERGÖTLAND

Bröllopsfotograf Kvarnkulla Trädgård Östergötland. Alla bröllop börjar med ett HEJ. Så även detta härliga äventyr. Emelie & Robin hade börjat planera inför deras bröllopsdag och skickade iväg ett försiktigt HEJ till mig i början av februari 2017. De visste exakt vad de ville ha vilket underlättar otroligt mycket för mig som bröllopsfotograf. De ville ha en komplett dokumentation med stilbilder och film. Jag presenterade då min vapendragare Mickael Tannus som videograf. Tillsammans har vi ett företag, 2 beards, där vi just erbjuder film och stilbild.

FRIERI

Efter att Emelie köpt en bok under hösten 2017 med titeln: Nu gifter vi oss på vårt eget sätt, gömde hon en lapp i den med texten: Ska vi? Det dröjde sedan till nyårsafton 2017 när familjen hade en skön och mysig middag och det var dags för nyårspresenten. Först blev Robin sur och sa : Men vi skulle ju inte köpa något till varandra!! Så öppnade han i alla fall paketen, och såg till en början rätt frågande ut, men öppnade boken och med tårar i ögonen svarade han: SJÄLVKLART!

BESKRIV ERT BRÖLLOP MED TRE ORD

Personligt, kärleksfullt, glädjefyllt

Dessa orden är brudparets egna ord för att beskriva bröllopsdagen. Kanske därför som jag snabbt förstod att detta kommer bli ett kick-ass bröllop. Min ord är nämligen Ärligt, Naturligt och Vackert. Vilket verkligen passar ihop tycker jag.

Jag vill med detta inlägg tacka brudparet Emelie & Robin för en fantastisk dag och alla deras underbara gäster. Det var för mig och Mickael en ära att få dokumentera er stora dag. Ordentligt varm kärlek och kramar till brudparet och alla deras gäster, vi, dvs jag och Tannus kände oss mer som vänner än som inhyrda fotografer. Det betyder verkligen mycket för oss och sedan en sista sak. Alpackor är inget att vara rädd för 🙂 Bröllopsfotograf Kvarnkulla Trädgård Östergötland.

Kvarnkulla Trädgård | Sommen-Eklabo

 

Efter den underbara bröllopsdagen så hade brudparet Emelie och Robin detta att säga om deras upplevelse med mig som deras bröllopsfotograf.

Bröllopsfotograf Kvarnkulla Trädgård Östergötland

“Att Loke förevigade vår dag var en fullträff på alla plan! Vi har fått helt fantastiska foton och även en vän för livet! Mer än vad vi ens kunde drömma om!”

UNDERBARA BILDSPEL | FÖRBEREDELSER | NORRVIKEN | VISBY

Privacy Preference Center