BRÖLLOPSFOTOGRAF HOLMANÄS SKÅNE

Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. Holmanäs söder om Malmö på väg ner mot Trelleborg och Näset ligger denna otroligt vackra renoverade gård. Det är nästan som om den är byggd för bröllop med sina inramande byggnad. vilket skapar en fantastisk innergård och vackert vitputsade fasader.

Rustikt och otroligt romantiskt. Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. Det var här som Caroline och Adrian valt att säga ja till varandra. Holmanäs skulle bli platsen som började deras liv tillsammans. Ett nytt liv. Ett liv som herr och fru. På Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne.

ALLA ÄGG I EN KORG

När vi träffades för första gången sa de till mig att de verkligen hoppades att vädret skulle vara med dem. Brudparet lade alla ägg i en korg och körde på utomhusvigsel helt utan plan B. Friskt vågat. Holmanäs gård erbjuder en rad olika alternativ för vigslar och miljöer att vara på, så jag var lugn.

HOTELL MAGASINET

Den stora dagen började med en lugn tur ner till Hotell Magasinet i södra Trelleborg vilket är ca 15min från mig. Där mötte jag upp Caroline och hennes tärnor. De var redan i full gång med att fixa och trixa. Hon och hennes tärnor var redan i full gång med att göra sig i ordning inför bröllopsdagen. Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. När det var dag för sminkningen beslöt jag mig för att gå ner till killarna två våningar ner.

Även de var i full gång då de bokat in den absolut bästa barberaren Leon Peach på Master Barber. Han var där för att styla, klippa hår och fixa killarnas skägg. Leon erbjuder även tjänster inom styling osv och har många års erfarenhet då även som modell och stylist. En man med många bollar i luften med andra ord. Läs mer om vad jag tycker om Förberedelser på er bröllopsdag.

ALBÄCK SKOGEN

Det var äntligen dags för porträtt. Men innan vi körde iväg för porträtten hade jag anordnat så att Caroline och Adrian skulle få sin First Look. Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. Platsen jag valt var Albäck skogen i västra Trelleborg. En vacker liten grön oas i palmernas stad. Därefter blev det så att vi körde ner till Näset, fredshög och slutligen stannade vi utanför Holmanäs för de sista bilderna.

BRÖLLOPSFOTOGRAFENS TIPS

Bra bröllopsbilder kräver bra ljus, och allra bäst är det naturliga ljuset! Det kräver dock lite planering från brudparets och bröllopsfotografens sida.

  • Vid förberedelserna då brud och brudgum gör sig i ordning finns många vackra ögonblick att fånga. Då kan det vara bra att vara i ett rum med stora fönster och gott om naturligt ljus. Ljusa eller vita väggar gör att ni slipper oönskade färgvariationer på kläder och hud i bilderna.
  • Vill ni att Loke Roos ska fotografera er utomhus? Varför inte utanför Steneby kyrka eller Baldersnäs Herrgård. Då är det bra att undvika direkt solljus. Skarpa skuggor i ansiktet är sällan smickrande, så planera för fotografering i skuggan. Bra exempel är under ett träd eller på skuggsidan av kyrkan eller herrgården.
  • Samma sak gäller om själva vigseln är utomhus; välj en plats i skugga, det är svalare och ger riktigt vackra bröllopsfoton! Absolut bäst ljus för bröllopsfotografering utomhus brukar det vara ett par timmar innan solen går ner.
  • På middagen gäller ju fler ljuskällor, desto bättre, för då slipper bröllopsfotografen använda blixt. Värt att tänka på även för första dansen – välj gärna en plats med naturligt ljus för er första dans som makar.
  • Ungefär en halvtimma innan solnedgången är ljuset varmt och mjukt, då kan ni få sagolika bröllopsfoton! Planera gärna in en sådan fotosession i körschemat för festen!

Hotell Magasin | Holmanäs | Skåne | Bröllopsfotograf | Master Barber