BRÖLLOPSFOTOGRAF HOLMANÄS SKÅNE

Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. Holmanäs söder om Malmö på väg ner mot Trelleborg och Näset ligger denna otroligt vackra renoverade gård. Det är nästan som om den är byggd för bröllop med sina inramande byggnad vilket skapar en fantastisk innergård och vackert vitputsade fasader. Rustikt och otroligt romantiskt. Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. Det var här som Caroline och Adrian valt att säga ja till varandra. Holmanäs skulle bli platsen som började deras liv tillsammans. Ett nytt liv. Ett liv som herr och fru. På Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. När vi träffades för första gången sa de till mig att de verkligen hoppades att vädret skulle vara med dem då de laget alla ägg i en korg och kört på utomhusvigsel helt utan plan B. Friskt vågat men Holmanäs gård erbjuder en rad olika alternativ för vigslar och miljöer att vara på, så jag var lugn.

HOTELL MAGASINET

Den stora dagen började med en lugn tur ner till Hotell Magasinet i södra Trelleborg vilket är ca 15min från mig. Där mötte jag upp Caroline och hennes tärnor. De var redan i full gång med att fixa och trixa. Hon och hennes tärnor var redan i full gång med att göra sig i ordning inför bröllopsdagen. Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. När det var dag för sminkningen beslöt jag mig för att gå ner till killarna två våningar ner. Även de var i full gång då de bokat in den absolut bästa barberaren Leon Peach på Master Barber. Han var där för att styla, klippa hår och fixa killarnas skägg. Leon erbjuder även tjänster inom styling osv och har många års erfarenhet då även som modell och stylist. En man med många bollar i luften med andra ord. Läs mer om vad jag tycker om Förberedelser på er bröllopsdag.

ALBÄCK SKOGEN

Det var äntligen dags för porträtt. Men innan vi körde iväg för porträtten hade jag anordnat så att Caroline och Adrian skulle få sin First Look. Bröllopsfotograf Holmanäs Skåne. Platsen jag valt var Albäck skogen i västra Trelleborg. En vacker liten grön oas i palmernas stad. Därefter blev det så att vi körde ner till Näset, fredshög och slutligen stannade vi utanför Holmanäs för de sista bilderna.

Hotell Magasin | Holmanäs | Skåne | Bröllopsfotograf | Master Barber