BRÖLLOPSFOTOGRAF FALSTERBO SKÅNE

Bröllopsfotograf falsterbo skåne. Innan vintern slog till i Skåne åkte jag och Linda från Facebylinda ner till Falsterbo tillsammans med Cassandra. Tanken var att få tagit bohemiska bröllopsporträtt. Vi ville visa att det är ok att tänja på gränserna för vad ett bröllop kan vara eller se ut. Idag finns det egentligen inga regler kvar längre. Allt är upp till brudparet och vad det känner att de vill förmedla med sin stora dag.

Vi fick lånat en underbart vacker svart brudklänning av Weddingstore Malmö som verkligen satte tonen för hela fotograferingen. För bara ett litet tag sedan gjorde jag tillsammans med Weddingphilosophy en annan bohemisk fotografering. Den kan ni se HÄR.

 

 

 

Sedan har fantastiska SISTERS IN LAW publicerat denna fotografering i deras magasins andra nummer: HÄR

Loke Roos är en växande kraft inom den internationella bröllopsfotograferingsscenen, älskad och respekterad av kunder tillika branschfolk. Hans kreativa perspektiv gör det möjligt för honom att fånga berättelsen om erat bröllop på ett helt unikt och heltäckande sätt. Hans koppling till sitt arbete är uppenbart och engagerande, eftersom han arbetar obemärkt för att dokumentera allt han ser och känner. Det finns ingen polariserande riktning eller posering när han rör sig runt under den stora dagen. Detta skapar i sin tur bilder som är känsliga, intima och mjuka. Besök Lokes hemsida för att lära känna honom och hans bildspråk ytterligare. Bröllopsfotograf Falsterbo Skåne

Som fotograf är det väldigt lätt att köpa på sig alldeles för mycket kameragrejor. Och även om det ibland kan vara nödvändigt att ha mycket grejor så känner jag att det blir som ett hinder i huvudet när jag fotograferar. Istället för att bara känna efter och sedan klicka, tänker jag på vilken optik som vore bättre osv. Bröllopsfotograf Falsterbo Skåne.

Som fotograf lovar jag nu att aldrig låta kärleken eller det naturligt vackra vara i bakgrunden. Fokus är på människan. Inte megapixlar, molntjänster och USB-kablar.

// Loke Roos