BRYLLUPSFOTOGRAF TRONDHEIM NORGE

Fantastiska Trondheim. Jag känner fjärilar i magen så fort jag börjar se bergstopparna ur mitt flygplansfönster. Likt en riktigt turist får jag så klart även tagit ett par bilder. Precis som varje gång. Bryllupsfotograf Trondheim Norge

Jag stiger av planet för att ta mig till biluthyrningen. Flygplatsen ligger ca 30min norr och Trondheim och jag vill ta mig så snabbt jag bara kan till staden då jag vill träffa paret redan idag, fredag. Får bilnycklarna tryckta i handen och 5min senare kör jag ut från garaget. Äntligen på väg. Luften är fantastiskt härlig. Utsikten på väg till Trondheim är inte heller så sjåpig.  Bryllupsfotograf Trondheim Norge.

 

BRUDPARET

Jag träffade upp Stina i hennes barndomshem som ligger helt fantastiskt fint med blick ut över Nidelva och Nidaros Domkirke. Vi betan oss i hjärtat av Trondheim och i huset befann sig ett lugn som jag inte hade väntat mig. Speciellt inte med mor, far och tre tärnor som alla försökte göra sig iordning samtidigt.

Christopher där mot hade gjort valet att göra sig i ordning på annan ort. Hotell Clarion med utsikt över viken och de ofantliga bergen som reser sig  precis över andra sidan hotellet.

 

DAGS ATT GIFTA SIG

Ofantligt stora domkyrkan mitt i Trondheim är otroligt vacker att titta på och fruktansvärt stor inne vid. Efter vigsel så begav vi oss inklusive hela följet till en liten ort som liger precis vid Trondheims gräns. Dags för middag!

Här vill jag börja med att säga tack så mycket till brudparet Stina & Christopher. Jag vill säga tack för att jag fått vara en del av ert bröllopsplanering.

Om ni vill se fler bröllop jag fotograferat i Norge följ dessa länkar: Hanna & Nikita – Inderøy – Mailen & Tore – Inderøy – Krisitna & Anders – Stavanger.

Ta vara på er och kom ihåg att kärleken skall aldrig vara i bakgrunden.