Bryllupsfotograf  – Vitengarden – Stavanger, Norge

De er skapt for å vare. Men selv om materialet er sterkt, kan det bøyes. Opp og rundt, bort og frem, rundt seg selv. Slik at vinden kan blåse fritt igjennom, og eksplodere ut i harmonisk lyd. Bryllupsfotograf  – Vitengarden – Stavanger, Norge

Jeg elsker jobben min.

Det føles egentlig litt spesielt å kalle det jobb. For jeg ville gjort det uansett om det var yrket mitt eller ei. For meg handler det om noe mer enn et oppdrag. Mer enn arbeid. Mer enn bilder. Å få være der. Midt i det. Noe så sjeldent som to liv som velger samme vei. Jeg får oppleve det. Føle det. Og tilogmed æren av å bevare det for fremtiden. I syv år har jeg reist. På flyet, over fjellene til Bergen, på det stille toget til Oslo. I taxien sammen med brudeparet i Trondheim. Igjennom de grønne engene i Skottland.. Det er blitt mitt liv å skildre andres liv. Bybryllup er alltid kjærkomment å vise frem, og det gir alltid masse spennede og vakre portretter av brudeparet. Bryllupsfotograf  – Vitengarden – Stavanger, Norge

Det har vært en fantastisk reise.

Og jeg har like mange minner fra dagene som brudeparene. Tør jeg påstå. Bryllupsfotograf  – Vitengarden – Stavanger, Norge. Jeg har møtt så mange gode mennesker på veien. Tilogmed blitt venner med flere i ettertid. Når jeg forteller folk hva jeg gjør, og at heltidsjobben min er å skildre følelser og fange øyeblikk, sier de jeg er heldig. Jeg er heldig. Og takknemlig. Fortsatt må jeg klype meg i armen. Er det virkelig jeg som får lov til dette. Bryllupsfotograf  – Vitengarden – Stavanger, Norge

Jeg setter stor pris på alle brudeparene som setter sin lit til meg. Dere gjør min drøm virkelig. Vitengarden Jæremuseet Bryllupsfotograf  – Vitengarden – Stavanger, Norge. Fler bryllup fra Norge – Hanna & Nikita

Tusen takk.

// Loke Roos