Bröllopsfotograf Mölle Kullaberg

Brudparet träffades för två år sedan och av alla möjliga platser så skede det på en dejtingsida. Vem säger att internet inte är en plats för kärlek? Efter bara en kort tid reste brudparet till Paris för en lite längre helg. Där på en lerig gräsmatta framför Eiffeltornet, friade Reza till Elisabeth. Hur kan man säga nej då? När planerna om deras stora dag började ta form, så blev det allt viktigare att ta till vara på de traditioner som de båda är uppvuxna med. Elisabeth stod för de traditioner som Sverige och Skandinavien har att erbjuda. Reza kryddade hela dagen med en andra vigsel och en massa persiska traditioner. Bröllopsfotograf Mölle Kullaberg

Grand Hotel Mölle

Elisabeth & Reza villa att deras bröllop skulle bli ett äventyr även för deras gäster och valde därför att ha vigsel, fest och middag på annan ort. Grand Hotel i Mölle, Skåne, Sverige blev deras val och jag kan inget annat än hålla med om detta otroligt klocka val. Kullaberg och Kullabergs fyr är otroligt vackra platser att fotografera på.  Att jag sedan klarade av att övertala brudparet om att smyga iväg 20min under middagen för att fotografera uppe vid Kullebergs Fyr gör ju inte saken värre direkt. Under bar miljö och en fantastisk solnedgång gjorde att detta blev en av många höjdpunkter under dagen.

Starkaste minnet från dagen

Brudparet berättar att deras starkaste minne från dagen var de två vigslarna och tiden då de smög iväg för att ta bilder under golden hour uppe vid fyren på kullaberg.

Jag önskar brudparet all lycka i framtiden och vill verkligen tacka för att jag fått vara en del av deras stora dag.

Elisabeth & Rezas fantastiska bröllop har blivit publicerat på Tyska Hochzeitsplaza

 

Klänning: Justin Alexander
Brudbukett: Blomsterbutik Höganäs
Skor: Rainbow Club
Kostym: Ermenegildo Zegna
Frisör & Smink: Romineh Löthgren, Salong Wauge
Ringar: Guldverksta´n
Tårta: Saluhallen Höganäs

SaveSave

Privacy Preference Center