Bröllopsfotograf – Krusenberg herrgård – Uppsala

Vid Mälarens strand, i slutet av den långa allén, ligger historiska Krusenberg Herrgård. Hit kommer du för att koppla av över en weekend eller fira någon av livets viktigaste högtider. Här kan du även konferera i en inspirerande miljö med mängder av aktivitetsmöjligheter, till exempel spa, golf, båtturer eller vinprovning. Bröllopsfotograf – Krusenberg herrgård – Uppsala

På Krusenberg Herrgård känner du historiens vingslag. Den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet har under senare år kompletterats med ett antal moderna hotellflyglar och konferenslokaler. Dessa ligger vackert inbäddade i den stora parken med över hundratalet äppelträd i 47 olika sorter! Var du än befinner dig på anläggningen är det aldrig mer än ett stenkast till vattnet.

Det var här som Eva & Anders valde att ingå kärlekens största band. Krusenberg herrgård blev platsen som föreviga kommer vara en plats de återkommer till för att fira denna stora dag. Bröllopsfotograf – Krusenberg herrgård – Uppsala

FIRST LOOK

Jag mötte upp Eva tidigt den 25:e Maj 2017 för att börja dokumentationen av förberedelserna. Efter en kort tur med Taxi från Uppsala så möts jag av en lång underbar allé. Jag ber chauffören att stanna då jag gärna går sista biten. Perfekt tillfälle att fotografera miljöerna som leder upp till Krusenberg herrgård. Väl framme så hör jag hur det pratas och fnittras från ett av rummen. Det är bröllopssviten där Eva sitter med sina tärnor och gör sig i ordning. Dagen kan börja för mig.

Bröllopsfotograf – Krusenberg herrgård – Uppsala

Efter denna underbara dag när jag redigerat och levererat alla bilder får jag ett svar av Eva & Anders som fick mitt hjärta att pumpa lite extra. Detta är varför jag gör det jag gör.

“VI ÄLSKAR DIG LOKE!!!! VÄRLDENS FINASTE BILDER. HELT FANTASTISKT. GRÅTFEST I SOFFAN!!!!” – Facebook

Tusen tack att jag fick vara med och föreviga denna stora dag. All lycka till er i framtiden och hoppas våra vägar möts snart igen!

För att se fler bröllop från Uppsala – Bröllopsfotograf Uppsala Botaniska trädgård – Bröllopsfotograf gamla Uppsala

 

Privacy Preference Center