BRÖLLOPSFOTOGRAF INDERØY NORGE

Maiken & Tore träffade jag för första gången 2014. Det var på Jægtvolden Fjordhotell på Inderøy vilket är en Ö ca 2h norr om Trondheim i Norge. Maiken gjorde sig i ordning för att vara tärna åt Hanna på Hanna & Nikitas underbara bröllop. Det var ett stort härligt gäng tärnor och mödrar i huset kommer jag ihåg och stämningen var på topp.

JAG ÄLSKAR MITT JOBB

Det var på grund av denna dagen som Maiken hela 3 år senare gjorde som nästan alla mina brudpar gör. Skickade ett mail med orden Hej längst upp. I hennes fall blev det, Hei. Därefter fanns det inte mycket att säga, vi klickade direkt via Skype där jag även fick prata med den blivande mannen Tore. Tiden sprang iväg och vi pratade strunt i säkerligen 2h. Det är en av sakerna som gör att jag älskar mitt jobb. Bröllopsfotograf Inderøy Norge

BRÖLLOPSFOTOGRAF INDERØY NORGE

Brudparet skulle gifta sig på Inderøy då Maiken är uppvuxen där även om de bor i Oslo nu. Platsen för förberedelserna var redan bokat och det skulle vara på närliggande hotellet, Husfrua gårdshotell. Med fantastisk vy över fjorden och Jægtvolden Fjordhotell där middag och fest skulle hållas gjorde sig Maiken och hennes tärnor iordning. Känslan att vara i en film ligger inte långt i från verkligheten på Inderøy. Luften är ren, naturen gör sig hörd och det finns något att vila ögonen på hela tiden. Bröllopsfotograf Inderøy Norge.

JÆGTVOLDEN FJORDHOTEL

När brudparet sedan var färdiga och det var dags att åka från Husfrua gårdshotell så hoppade alla in i en Jauguar från 1952 för att köra de 300 meterna till Sakshaug gamle kirke där det var dags för vigsel. Det var exakt samma kyrka som Hanna & Nikita gift sig i 3 år tidigare. Vigseln var underbar och en kort stund därefter så begav vi oss ut på äventyr för att fotografera.

Jag uppskattar alla par som litar på mig. Ni får verkligen min dröm att gå i uppfyllelse.

 

Utrustning som användes vid detta bröllop är följande: Canon EOS 5D Mark III, 24mm, 35mm, 85mm. DJI Mavic Pro.