STYLAD FOTOGRAFERING MÅRTENPERS KÄLLA – BRÖLLOPSFOTOGRAF LOKE ROOS

MårtenPers Källa är ett kulturcentrum där det ryms både galleri, scen, konferenslokaler men även flera hektar mark av Österlens fantastiska vyer. Vigselakten kan man ha i ladan, där scenen finns och med gästerna som publik, eller vid källan som rinner igenom de rustika byggnaderna i galleriet. Eller varför inte utomhus vid havet, eller vid ett vackert träd vid åkern?

Möjligheterna är oändliga och det är brudparet som sätter gränserna. Här finns det plats för ro och eftertanke. Plats för att säga ja till varandra. Plats för glädje och frihet.

En vacker ladugård i södra Sverige där många bröllop äger rum under sommaren. Mårtenpers källa. Rustik och vintage men med en nyare byggnad för komfort och 5-stjärnig lyxbehandling. Jag (Loke) fotografen och min vän Linda (FacebyLinda) bestämde oss för att göra en Stylad fotografering Mårtenpers Källa – Bröllopsfotograf Loke Roos här för att visa upp blommor, klänningar och platsen. Allt på ett sätt som andas boho! Linda och jag har gjort stylade fotograferingar förr: TROLLENÄS SLOTT & HOLMANÄS GÅRD

Följande aktörer var med för att göra denna fotografering möjlig.

Plats: Mårtenpers Källa
Florist: Anna Gouteva
MUA: Linda Jönsson (FacebyLinda)
Hårstylist: FacebyLinda
Slöjor: Wild Spirit Lovers
Fotograf: Loke Roos
Model: Hannah Borgström

Denna fotografering har blivit publicerad på SISTERSINLAW.SE

 

SaveSave