FOTOGRAF SKÅNE PARFOTOGRAFERING

Under en You & Me-fotografering, eller en parfotografering, får vi under trevliga och avslappande former fram de bästa bilderna på dig och din partner. Om ni vill att fler familjemedlemmar och kanske husdjur är med går det bra, huvudsaken är att bilderna speglar er personlighet. Fotograf Skåne Parfotografering. Bilderna kan till exempel användas till save the date inför bröllopet, inbjudan eller en förstoring att hänga på väggen. Vi fotograferar på den ”scen” som bäst speglar er personlighet, oavsett om det är en strand, er egen trädgård eller en boxningsring.

LEVERANS.

I en You & Me-fotografering ingår 20 bilder i ett exklusivt, handbundet album eller så kan ni välja en snygg trälåda med 30st utskrifter av era favoriter. Därtill finns även ett USB-minne med alla bilder från fotograferingen. Du får också samtliga bilder lågupplösta på ett USB-minne för fri publicering på t ex Facebook. I priset ingår dessutom en printkredit på 500:- som kan användas till förstoringar med mera. Fotograf Skåne Parfotografering.

HUR BOKAR JAG?

En You & Me-fotografering bokas säkrast 3 månader i förväg. Bokningen gäller från och med att avtalet är påskrivet och bokningsavgiften (500:-) har betalats. Denna summan dra jag naturligtvis av från totalsumman vid slutfakturering. Pris för en parfotografering eller  You & me session är 2.600Kr.

För exakta priser, vänligen kontakta mig så kan vi prata igenom era önskemål, därefter lämnar jag ett förslag. Vid bokning av en You & Me-fotografering i samband med heldags bröllopsfotografering får du en kraftig rabatt.

MIN UTGÅNGSPLATS.

Min bas är Trelleborg samt Malmö och Lund med omnejd men mitt arbetsfält sträcker sig långt utanför Skåne. Med lyhördhet och teknisk skicklighet kan jag bidra till att göra era bilder oförglömligt vackra, eller skapa en verkligt speciell morgongåva inom genren boudoir. Förutom att mina bröllopsfoton finns hos otaliga brudpar över hela Sverige, har de publicerats i ledande bröllopsbloggar och bröllopstidningar. Nu hoppas jag få förtroendet att skildra även er unika saga i bilder.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med mig så skicka gärna mail till hello@lokeroos.com eller ring +46 702 767678.

 

Här kan ni se fler You & Me sessioner som jag fotograferat under 2016 – 2017 Cecilia & Yanto – Ulrika & Victor