BRÖLLOPSFOTOGRAF BJERTORP SLOTT GÖTEBORG

Silje och Numan träffades i Lillehammer, Norge medan de studerade. Det var genom en gemensam vän som de båda fördes tillsammans. De har i princip inte varit ifrån varandra sedan dess. Efter avklarade studier i Lillehammer så beslutade de sig för att flytta till Norges huvudstad, Oslo där båda ganska snabbt hittade arbete. Planerna att ta steget ännu längre och bjuda vänner och släktingar till bröllop var något som kom upp oftare och oftare. Bröllopsfotograf Bjertorp slott Göteborg

Precis ett år efter att Numan friade till Silje på klipporna utmed Stavangers kust. Därefter gick deras bröllop av stapeln på Bjertorp slott som ligger ca en och en halv timme nord öst om Göteborg.  Med otroliga miljöer och fantastisk dekor är Bjertorp slott en unik pärla för bröllop. Bröllopsfotograf Bjertorp slott Göteborg och bröllopsfotografer.

VIDEOGRAF

Brudparet ville väldigt gärna fånga den stora dagen på film också. Därför tog jag med mig min vapendragare Mikael Roos för att hjälpa till på den fronten medan jag kunde koncentrera mig på stillbilder Bröllopsfotograf Bjertorp slott Göteborg.

Med vänner och släktingar från många hörn av världen så som Turkiet, Oslo, Trondheim, New York och Reykjavik, Island så blev festen något alldeles speciellt och det var stort att se hur brudparets bröllopsgäster smälte samman och blev som en ända stor familj. Bröllopsfotograf Bjertorp slott Göteborg.

LYCKA TILL

Jag vill med detta inlägg önska brudparet alla lycka i framtiden och säga att det varit en stor ära för mig att agera bröllopsfotograf på Bjertorp slott med så underbara gäster och ett fantastiskt brudpar. Skulle det finnas intresse för andra bröllop runt Göteborg, eller i slott så kommer det några få länkar här. Trollenäs utanför Eslöv i Skåne. Villa Odinslund i hjärtat av Göteborg. DIY Rock bröllop utanför Göteborg. Bro Hof slott utanför Stockholm.

All lycka från mig, Bröllopsfotograf Loke Roos.