BRÖLLOPSFOTOGRAF KRONOVALLS VINSLOTT ÖSTERLEN

2012 gjorde jag mitt första bröllop på Österlen utan att ha en aning om vad det hade att erbjuda. Vilket är lite konstigt då jag är uppvuxen endast 1h med bil från denna underbara plats. När jag kom hem efter den långa dagen var jag helt tagen. Vilken atmosfär, vilken natur och varför hade jag inte varit här tidigare!? Här är en plats man vill bo på och låta sina barn växa upp. Katy & Wei valde att säga ja till varandra i närheten av Kivik på Österlens mest fantastisk slott, Kronovalls Vinslott. Det blev ett intimt bröllop med fantastiska gäster och ett vackert brudpar. Kronovalls Vinslott på den östra delen av Skåne är fantastiskt för bröllop såväl som för en härlig, lugn weekend med någon man tycker väldigt mycket om. Bröllopsfotograf Kronovalls Vinslott Österlen.

Bröllopsfotograf Kronovalls Vinslott Österlen

13 000km mellan oss.

Brudparet Wei och Katy träffades 2015 på en konferens i Singapore. Wei är född i Sverige men med föräldrar från Singapore och Katy är född i Singapore. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Deras relation började med 13.000Km gångavstånd mellan sig. Wei & Katy var dock helt övertygade om att det var något väldigt speciellt mellan de två, kalla det öde eller vad du vill. De var menade för varandra. På själva konferensen var det svårt att prata men de lyckades smita undan och har inte slutat prata med varandra sedan dess. Naturligtvis var avståndet och tidsskillnaden jobbig att gå igenom men brudparet beskriver känslan som magisk varje gång de pratade. Nu två år senare har avståndet krymp väsentligt och vi skall äntligen få säga JA till varandra på ett av våra favorit ställen i Sverige. Bröllopsfotograf Kronovalls Vinslott Österlen.

Bröllopsfotograf Kronovalls Vinslott Österlen

Vad betyder ett bröllop?

Jag tycker BRÖLLOP är en social hyllning av ett väldigt starkt engagemang och ett vackert beslut av äkta kärlek. Alltid varit en stor ära för mig att få vara en del av varje bröllop fotograferar och har stor respekt för såväl den stora dagen som alla inblandade människor. Mest av allt, bröllop är en dag fylld av magisk kärlek och en fantastisk skönhet. Mitt jobb är att fånga denna magiska känslan på ett autentisk sätt som gör att mina brudpar känner igen sig själva och kan gå tillbaka i tiden till den dag då ögonblick blev livslånga minnen. Bröllopsfotograf Kronovalls Vinslott Österlen.

Att få göra mitt jobb som jag redan från början älskar på en plats som Österlen gör mig otroligt lycklig och styrker min känsla att jag har världens bästa jobb. Bröllopsfotograf Kronovalls Vinslott Österlen.

Om ni vill se fler underbara bröllop jag fotograferat på Österlen. Då tycker jag ni skall titta på Caroline & Davids vackra bröllop på Kronovalls Vinslott. Charlotte & Henriks intima bröllop utanför Kivick  samt deras underbara parfotografering som vi gjorde 4 veckor innan deras bröllop.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Privacy Preference Center