BRÖLLOPSFOTOGRAF ÅMINNE BRUK VÄRNAMO SMÅLAND

 

Jag tycker bröllop är en social hyllning av ett väldigt starkt engagemang och ett vackert beslut av äkta kärlek. Det är en stor ära för mig att få vara en del av varje bröllop jag fotograferar och jag har stor respekt för såväl den stora dagen som alla inblandade människor. Mest av allt, bröllop är en dag fylld av magisk kärlek och en fantastisk skönhet. Mitt jobb är att fånga denna magsika känslan på ett autentisk sätt som gör att mina brudpar känner igen sig själva och kan gå tillbaka i tiden till den dag då ögonblick blev livslånga minnen. Bröllopsfotograf Åminne Bruk Värnamo Småland

PLANERA

I Oktober och November hinner man ikapp lite med bloggandet och när dagarna är mörka och grådassiga – vad är bättre än att titta på bilder från den svenska sommaren? Speciellt när den visar sig från sin vackraste sida som när Lisa & Emil gifte sig på underbara på förtrollade Åminne bruk bröllop, precis utanför Värnamo i Småland. Hela vigseln var otroligt varm och stämningsfull. Väldigt svårt att hålla ögonen torra för brudparet och mig. De båda har verkligen varma och starka föräldrar som stöttar dem i alla lägen.

PARFOTOGRAFERING

Redan föra hösten, sensommaren så fick jag chansen att fotografera det blivande brudparet under en parfotografering vilket blev helt fantastiskt. Vi var då nere i Skanör och fotograferade nere vid stranden och de berömda hyddorna. Åminne bruk bröllop I alla fall så hade Lisa & Emil varit på Åminne bruk bröllop och dekorerat flera dagar innan den stora dagen och allt var så perfekt! Inspirationen hade hon fått från olika bröllopsbloggar och sin egen goda smak och sinne för humor. Fantastisk natur vart än blicken landade och jag älskar när mina brudpar planerar in bra med tid för att fotografera.

Vi åkte runt till skogsplatser och öppna landskap, skogar och bondgårdar. Verkligen fantastiskt. Senare på kvällen efter middagen fick jag chansen att stjäla brudparet för några bilder i ett fantastiskt sommarkvälls ljus. Ett romantisk ögonblick där brudparet fick vara själva en liten stund. Bröllopsfotograf Åminne Bruk Värnamo Småland

KONTRAST

För att förstå denna otroliga kontrast mellan mjuka, pastellfärger och stora tunga, skitiga maskiner som har producerat järn i nästan 100år så kan man läsa lite om Åminne Bruk Värnamo Bröllop på Wikipedia. Bröllopsfotograf Åminne Bruk Värnamo Småland

Följande går att läsa om Åminne Bruk Värnamo Bröllop:

“Åminne är en småort och f.d. järnbruk i Värnamo kommunSmåland (Jönköpings län). Orten ligger ca 7 km söder om Värnamo, vid sjön Vidöstern.”

“Ett järnverk eller stålverk är en industriell anläggning för järn- och stålproduktion. Ett järnverk kan bestå, beroende på produktionen, av masugnar, stålugnar, stålreningsutrustningar, gjututrustningarvalsverksmedjor och verkstäder av olika slag. Idag har benämningen järnverk ofta ersatts av stålverk, men det är även vanligt att ordet syftar på den del av anläggningen där stålugnarna finns.”

ANNORLUNDA BRÖLLOP

Åminne Bruk Värnamo Bröllop är en väldigt annorlunda bröllops location och en jag mer än gärna återkommer till

Loke Roos är en växande kraft inom den internationella bröllopsfotograferingsscenen, älskad och respekterad av kunder och branschfolk. Hans kreativa perspektiv gör det möjligt för honom att fånga berättelsen om ditt bröllop på ett helt unikt och heltäckande sätt. Närheten till hans arbete är uppenbart och engagerande, eftersom han arbetar med glöd för att dokumentera allt han ser och känner. Det finns ingen polariserande riktning eller poserar när han rör sig runt sömnlöst. Detta skapar i sin tur bilder som är känsliga, intima och mjuka. Med sina förflutna pars ord är Loke lika mycket en otrolig människa som han är en otrolig konstnär.

Bröllop är ett äventyr som jag vill vilja uppleva tillsammans med er. För att det ska vara möjligt måste vi ha en trevlig och varm kommunikation från början till slut. Jag älskar att fånga stunderna mellan stunder för att nå den väsentliga berättelsen, den sanna berättelsen.

Fler vackra bröllop från Bröllopsfotograf Åminne Bruk Värnamo Småland: Stina & Kristoffer & Josefine & David

Vigsel | Åminne Bruk
Fest & Middag | Åminne Bruk
Brudklänning | Eliza Jane Howell
Brudbukett |The Wildrose
Brudgums kläder | Ströms
Skor | Tiger of Sweden
DJ | DJ Fred
Tårta | Billeberga Stenugnsbageri

 

“Wow! Vi är så glada att vi hittade Loke! Inte bara för att han är en fantastisk fotograf utan också för hans härliga personlighet! Loke fick oss att känna oss bekväma framför kameran och smälte fint in bland alla gäster. Vi kan bara starkt rekommendera honom till alla blivande bröllopspar!”