Bröllopsfotograf Kronovalls Slott Österlen

Jag träffade Jenny och Philip en härlig vårdag på Lilla Kafferosteriet i Malmö för att prata om deras stora dag på Kronovalls Slott på Österlen. Vi hade fantastiskt roligt och möttes personligen på så många punkter att jag direkt visste att detta skulle bli ett fantastiskt bröllop.

Vi bokade in en YOU & ME SESSION ca en månad innan de skulle bli herr & fru. Det ville känna på att stå framför kameran en gång innan det var på riktigt. Detta är något jag verkligen rekommenderar mina brudpar om det finns möjlighet till det. Jag kallar det YOU & ME SESSION.

Som ni kan se på länken var vi på Kronovalls Slott på Österlen för att fotografera och så att jag skulle kunna se var vi kunde fotografera när den stora dagen kom. Som fotograf tittar jag i princip till 90% på ljus och hur det faller. Så Jenny & Philip tittade lite förundrande på mig när jag sprang runt som en galning. Jag visade dem resultatet bak på min kamera och de kunde inte tro deras ögon. Båda blev väldigt lugna och avslappnade och mitt jobb blev otroligt lätt och enkelt.

Nästa gång vi skulle träffas var under lite annorlunda omständigheter 🙂

Jenny träffade jag på frisörsalong Vassa strå och det var redan fantastiskt roligt. Det kändes som hela kompis gänget var samlade och de hade väldigt roligt tillsammans. Philip träffade jag Bröllopsfotograf Kronovalls Slott Österlen där han hängde med bestman och flera kompisar och gäster.

Efter förberedelserna vara det dags för vigsel och sedan porträtt. Väder och vind var perfekt och inget kändes som jobb utan det var fantastiskt kul att fotografera.

Jag önskar Jenny & Philip all lycka i världen och hoppas man kanske träffas där ute på något annat bröllop 2014

Bröllopsfotograf Kronovalls Slott Österlen

// Loke

För fler underbara bilder från Österlen: Charlotte & Henrik

 

Bröllopsfotograf Kronovalls Slott ÖsterlenBröllopsfotograf Kronovalls Slott ÖsterlenBröllopsfotograf Kronovalls Slott ÖsterlenBröllopsfotograf Kronovalls Slott ÖsterlenBröllopsfotograf Kronovalls Slott ÖsterlenBröllopsfotograf Kronovalls Slott Österlen

Bröllopsfotograf Kronovalls Slott Österlen