Bröllopsfotograf Lund Skåne

Fantastiskt bröllop mellan två underbara människor. Persiskt och Svenskt bröllop på Grand i Lund. Bröllopsfotograf Lund Skåne

Grand Hotel ritades av stadsarkitekten i Helsingborg Alfred Hellerström och uppfördes i “historicerande” stil 1896-1898 vid Bantorget. Den officiella invigningen ägde rum den 12 oktober 1899. Från början var hotellets och dess matsals publik huvudsakligen av borgerlig karaktär, men med bland annat anställandet av Ingrid Persdotter, tidigare välkänd servitris på Akademiska Föreningen, på 1910-talet kom hotellet också att få en stor akademisk publik.

En mängd berömda akademiska lundaprofiler har tillbringat åtskilliga delar av sin fritid här, däribland Sam AskCarl Henrik Jensen-Carlén (vars många karikatyrteckningar av andra stamgäster pryder bland annat matsal och foajé), Fritiof Nilsson Piraten och Sten Broman. Båda de sistnämnda har sedermera fått rum i byggnaden uppkallade efter sig och givit namn åt maträtter på restaurangens meny: i Piratens fall en smörgås med ål och i Bromans en av denne komponerad variant av köttbullar medwhisky i såsen.

Bröllopsfotograf Lund Skåne

Grand Hotel är eller har också varit samlingslokal för en rad olika sällskap, ordnar och organisationer i Lund såsom KnutsgilletSällskapet CCLukasgillet, en av stadens Rotaryklubbar med mera. Bröllopsfotograf Lund Skåne

Jag älskar att kunna visa en heldag med hjälp av ett bildspel. Verkligen bygga ihop en serie av bilder till musik som tar mina brudpar tillbaka till den dagen då ingenting var omöjligt och alla nära och kära vara samlade för att hylla deras kärlek. Det finns inget bättre sätt att uppleva den stora dagen igen och igen. Kärleken, närvaron, ögonblicken som för alltid finns med oss i våra hjärtan går nu även att titta tillbaka på oändligt många gånger. Jag älskar verkligen mitt jobb och vetskapen att bilderna kommer vara med er i generationer gör mig stolt och glad.

Hoppas ni kan njuta av dem lika mycket som jag gör och att ni kan se er dag bli vackert dokumenterat av mig som er bröllopsfotograf.

Bröllopsfotograf Lund SkåneBröllopsfotograf Lund SkåneBröllopsfotograf Lund SkåneBröllopsfotograf Lund Skåne