Bröllopsfotograf Mullsjö Västergötland,

Jag älskar att fånga äkta känslor på bild. Verkligen få en ärlig men spontan och äkta reaktion som berättar så mycket mer om en person än vad man kan se med blotta ögat. Den känslan kommer aldrig försvinna, de bilderna kommer aldrig att glömmas. Jag lever för att få berätta mitt brudpars historia på ett äkta, naturligt och okomplicerat sätt.

Alltid med själ och hjärta på rätt plats. Jag gör det genom att hela tiden vara vaksam på de där ögonblicken som är så viktiga. Genom att vara en ”fluga på väggen” kan jag få mer kontakt med brudparet och deras gäster. Det är just när en person inte är medveten om att en kamera är riktad mot en som man är sig själv. Äkta.

1

Bröllopsfotograf Mullsjö Västergötland

Då jag är uppvuxen i Skåne och har vant mig vid landskapen här i södra Sverige så känner jag en extra starkt nyfikenhet till nordligare regioner i Sverige. Det finns en ärlighet och tro på naturen som gör det extra roligt att fotografera i Västergötland och till exempel Småland.

Helén och Martin gifte sig på Årås Kvarn vilket ligger precis väster om Jönköping utanför en liten ort som heter Mullsjö i Västergötland. Fantastiskt vackert bröllop i mitten av Mars vilket visar att det inte nödvändigtvis behöver planeras bröllop under sommaren.

Vackra lite dovare färger gör en vacker kontrast till ett underbart brudpar tycker jag. Även om brudparet antagligen hade planerat för ett Vinterbröllop så bjöd denna dagen på mycket sol och värme. Bröllopsfotograf Mullsjö Västergötland

Skulle ni ha frågor eller funderingar kring mig eller vill skicka en bröllopsförfrågan är det bara att antingen maila mig på hello@lokeroos.com eller svara på frågorna under länken Bröllopsförfrågan här.

Låt mig vara med och föreviga just ert bröllop.

// Loke Roos

Bröllopsfotograf Mullsjö VästergötlandBröllop SverigeWeddingphotography Swedenloke roos

Bröllop